(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020
Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, hyvät edut, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt etsimme projektipäällikköä Kuopioon vahvistamaan Medical-tiimiämme. Päätehtävänäsi on varmistaa uusien tuotteiden oikea-aikainen markkinoille lanseeraus, korkea laatu sekä kustannustehokkuus asiakasta kuunnellen. Tehtävässäsi johdat SW-kehitysryhmiä omiin tuotteisiimme liittyvissä tuotekehitysprojekteissa. Otat homman haltuun jo siinä vaiheessa kun uusien tuotteiden vaatimuksia määritellään ja tiimejä rakennetaan ja varmistat, että oikea asiantuntijuus ja toteuttajat löytyvät sekä paikan päällä Kuopiossa että Bittiumin muilla toimipaikoilla.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä isoistakin tuotekehitysprojekteista ja olet suvereeni talouslukujen ja raportoinnin hallinnassa. Viestintä ja yhteistyö sisäisten sidosryhmien, ulkoisten kumppaneiden ja erityisesti asiakkaiden kanssa ovat tärkeä osa päivittäistä työtäsi. Ymmärrät pääpiirteissään teknisen työn käytännön tasolta asti, mutta oma vahva asiantuntijuutesi on projekti- ja ihmisjohtamisessa. Ihmisjohtajana hyödynnät valmentavan johtamisen periaatteita, luotat osaajiesi asiantuntijuuteen ja mahdollistat heidän työnsä etenemistä esteitä poistamalla ja ennakoimalla. Tartut jämäkästi toiminnan riskeihin ja pullonkauloihin ja etsit ja toteutat ratkaisut hyvässä hengessä.

Tehtävässäsi onnistuaksesi sinulla tulisi löytyä seuraavia:
 • Aiempaa kokemusta vaativien ohjelmistokehitysprojektien suunnittelusta ja vetämisestä
 • Osaat soveltaa Agile-menetelmiä ja työkaluja päivittäisessä työssä (esim. Scrum/Kanban, Jira/Confluence)
 • PC Client SW-ratkaisut ovat sinulle tuttuja
 • Tunnet riittävällä tasolla C# / .NET sekä JAVA –ohjelmointikielet sekä jatkuvan integraation (CI) ja testiautomaation työkalut ja metodit projekteissa (esim. Jenkins)
 • Medikaaliteknologian aiempi tuntemus ei ole pakollista, mutta sinulla on valmiudet ymmärtää biosignaalien mittaamisen teknologioiden teknisiä toteutuksia
 • Sairaala- ja medikaaliteknologian aiempi kokemus on eduksi esim. sertifiointiprosessien ymmärryksen kautta
   

Näitä tarvitset saadaksesi homman toimimaan tiimisi kanssa:

 • Vahvoja organisointitaitoja ja kykyä keskittyä olennaiseen myös kiireessä. Huomaat myös milloin sinun tärkein tehtäväsi on tukea ja sparrata työkavereitasi!
 • Koet mielekkääksi ja palkitsevaksi ihmisten kanssa työskentelyn
 • Kykyä pitää yllä hyvää keskusteluyhteyttä sekä tiimisi että asiakkaan kanssa. Tiedon jakaminen on sinulle luonnollista ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
 • Olet tavoitteellinen ja sinnikäs


Kiinnostuitko? Laita hakemus saman tien, aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.