(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

Haemme vakituiseen työsuhteeseen projektipäällikköä Kauppa-, teollisuus- ja logistiikka- asiakassegmenttiimme pääkaupunkiseudulle!

Projektipäällikkönä vastaat projektien kokonaisvaltaisesta teknisestä, taloudellisesta ja työnjohdollisesta läpiviennistä.

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita teknisesti sekä liiketoiminnallisesti tuloksiin pyrkien. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti sekä osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa johtaen projekteja sujuvasti eteenpäin.

Tulet asiakaslupauksemme mukaisesti rakentamaan tulevaisuuden kasvutarinaamme: ”Parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan”, joten palveluhenkisyys ja mainiot neuvottelutaidot tulevat tehtävässä tarpeeseen.

Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat:

  • kokemusta projektien johtamisesta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimitaitoja
  • halua oman osaamisen jatkuvaan kasvattamiseen
  • intohimoa vaikuttaa omalla työlläsi uuden kehittämiseen

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Etelä-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa. Aikaisempi työkokemus turvallisuusalalta katsotaan eduksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sanna Vartio p.0504304363 tiistaina 10.11. klo 12-13 ja perjantaina 13.11. klo 8-14, tai sähköpostitse sanna.vartio(at)certego.fi

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi ja urapolkuasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera otsikolla ”Projektipäällikkö, pks” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 23.11.2020 mennessä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Hae joukkoomme!