(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Tule projektipäälliköksi HKL:lle!

Haemme projektipäällikköä metron turvalaiteprojekteihin metron kapasiteetin noston palveluun. Metro on keskeinen osa pääkaupunkiseudun joukkoliikennejärjestelmää, joka liikuttaa vuosittain lähes 90 miljoonaa matkustajaa. Lisääntyvien matkustajamäärien ansiosta Helsingin metrossa toteutetaan merkittävä päivitysohjelma tämän vuosikymmenen aikana järjestelmän matkustajakapasiteetin lisäämiseksi. Päivitysohjelmalla varmistetaan liikenteen luotettavuus kehittämällä metron liikenteenohjauksen järjestelmiä ja siten mahdollistamalla nykyistä tiheävälisempi metroliikenne.

Projektipäällikkönämme tehtäviisi kuuluvat metron liikenteenohjaus- ja turvalaiteurakoiden suunnitteluttaminen ja teettäminen, urakoihin kuuluvien hankintojen valmistelu ja sopimuksenmukaiset toimenpiteet. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat osaamistasosta riippuen turvalaitteisiin liittyviä kehittämistehtäviä sekä toimimista asiantuntijana erilaisissa työryhmissä.

Mitä haemme?

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa vanhaa insinöörin tutkintoa. Edellytämme lisäksi vähintään 5 vuoden kokemusta raideliikennejärjestelmistä asiantuntija-, suunnittelu- tai tilaajatehtävissä, työkokemusta projektinhallinnasta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Työskentelet projektipäällikkönä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja siten tarvitset tehtävässä onnistuaksesi myös hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteista työskentelyotetta.

Miksi HKL?

Kanssamme saat todellisen mahdollisuuden vaikuttaa julkisen liikenteen kehitykseen pääkaupunkiseudulla ja osallistua yhteiskunnallisesti merkittäviin hankkeisiin, jotka hyödyttävät kymmeniä miljoonia matkustajia pääkaupunkiseudulla joka vuosi. Kehität osaamistasi alan ammattilaisten opastamana ja annamme kattavan opastuksen tehtävääsi ja tarvitsemiisi työkaluihin. HKL tarjoaa hyviä työsuhde-etuja, kuten työsuhdematkalipun, työnantajan tukeman lounaan, alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa, ja monia muita etuja. Meillä on myös joustava työaika ja etätyömahdollisuus.