(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Organisaation laajentuessa etsimme Sarastialle vakituiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä

Vastuullesi kuuluu asiakasyritystemme järjestelmänkäyttöönottohankkeiden sekä erilaisten sisäisten kehityshankkeiden kokonaisvastuullinen ja tuloksellinen johtaminen, projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen.

Toimit tiiviissä yhteistyössä seitsenhenkisen ammattilaisprojektipäällikköryhmän kanssa. Työstettävien hankekokonaisuuksien ja projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelet yhteistyössä asiakkaan, toimittajien ja muiden Sarastian asiantuntijoiden kanssa. Onnistumistasi mitataan taloudellisesti, laadullisesti ja asiakastyytyväisyyden kautta.

Tehtävä ei ole suoranainen IT-tehtävä, mutta tiimissämme IT-osaamisesta olisi iso lisäarvo, joten IT-projektipäällikkötausta on tässä haussa eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta ( esim. ylempi korkeakoulututkinto)
  • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä asiakaslähtöisestä projektityöstä (yli 3 vuotta)
  • hallitset niin ketterät kuin perinteisemmätkin projektinhallintamenetelmät
  • erinomaisia yhteistyö-, dokumentaatio- ja viestintätaitoja
  • paineensietokykyä, napakkuutta ja johdonmukaisuutta haastavissa tilanteissa
  • aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • kykyä toimia tehokkaasti verkottuneessa, hajautetussa organisaatiossa
  • positiivista ja reipasta asennetta
  • vahva kuntatoimijoiden prosessiasiantuntemus on ehdoton etu tähän työhön
  • IPMA- ym sertifioinnit katsotaan eduksi

Sarastia tarjoaa sinulle avainpaikan julkisen sektorin rakennemuutokseen työssä, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan. Tarjoamme työn vakaalla toimijalla, jolle työn merkityksellisyys on aidosti osa arkea, sekä hyvät työetuudet.

Työ hoidetaan etätyönä, joten voit asua missä päin suomea tahansa. Tarvittavaa lähityötä voit tehdä esimerkiksi Turusta, Salosta, Hämeenlinnasta, Helsingistä, tai miltä tahansa Sarastian yli 20 toimipisteeltä käsin. Matkustat työtilanteiden vaateiden mukaan.

Hae tehtävää 10.11.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Projektipäällikkö, Sarastia" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen keskiviikkona 28.10. klo 9-10, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.