(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haemme Helsinkiin
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset rataverkon ja raitioteiden turvalaite sekä sähköjärjestelmä projektit – aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen – sekä muut mahdolliset hankkeet raideliikenteen parissa. Projektin sisältöön voi kuulua mm. elementtien sijoitussuunnittelua, kaapelireittisuunnittelua sähköratasuunnittelua ja vahvavirtasuunnittelua, sekä hankekokonaisuuden optimointia yhteistyössä hankkeen muiden suunnittelijoiden kanssa. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi normaaleja projektinjohdollisia tehtäviä, kuten kustannusarviointien sekä muiden selostusten laatimista ja muuta projektien ajallista sekä taloudellista seurantaa. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy myös olennaisesti esim. tie- ja katujärjestelyiden sekä siltojen suunnittelua, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen niin liikennejärjestelmän kuin myös ympäristön kannalta. 

Mutkaton Sweco-porukka
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman. 

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Tutustu swecolaiseen työkulttuuriin: (https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea positiivinen asenne ja oma-aloitteinen ote työhön. Lisäksi olet teknisesti näppärä, sinulla on kenties kokemusta AutoCAD-ympäristöstä ja koulutukseltasi olet DI tai sähkö-/automaatioinsinööri. Voit olla joko urasi alkutaipaleella, tai jo kokeneempi projektipäällikkö, mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas oppimaan uutta: tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kehittyä ja kasvaa Projektipäälliköksi monipuolisten suunnittelutehtävien ja merkittävien väylähankekokonaisuuksien siivittämänä!

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 23.11.2020 mennessä.