(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
SGS Fimko

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haemme Helsingissä sijaitsevaan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikön elektroniikkatiimiin projektipäällikköä vastaamaan testausprojektien koordinoinnista

Projektipäällikkönä huolehdit asiakkaiden laitteiden testausprojektien koordinoinnista ja varmistat, että annetut toimitusajat pitävät. Elektroniikkatiimissä suoritetaan mm.  tietoliikenne-, mittaus- ja laboratoriotekniikan laitteiden sähköturvallisuustestejä. Testausprojektien kesto on tyypillisesti joitain kuukausia.

Toimit tehtävässä tiiviissä yhteistyössä tiimin testausinsinöörien kanssa. Olet myös aktiivisessa roolissa asiakasyhteydenpidossa ja tarjousten laadinnassa, osallistuen tuotealueen palveluiden myyntiin. Työssä tukenasi on projektinhallinnan työkalu, joka on räätälöity liiketoimintamme tarpeisiin.

Toivomme sinulta soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa sekä mieluusti kokemusta projektin hallintatehtävistä. Toimintaotteesi on pitkäjänteinen ja tavoitehakuinen, ja hahmotat hyvin laajoja kokonaisuuksia. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Yleistietämys sähköturvallisuusstandardeista ja niiden vaatimuksista on tehtävässä merkittävä etu.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään testaus- ja asiantuntijapalveluitamme sekä omaa osaamistasi. Perehdytysvaiheessa tulet tutustumaan myös testaustoiminnan perusasioihin. Asiantunteva tiimi tukee sinua tehtävässäsi ja varmistaa hyvän perehdytyksen tehtävään. Viihtyisät ja modernit tilamme sijaitsevat Pitäjänmäellä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 10.11.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus ”Projektipäällikkö_oma nimi”. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä ota yhteyttä tiimipäällikkö Jari Karlssoniin (puh. 096963417). Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi