(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Pihla Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ MARKKINAJOHTAJAN PALVELUKSESSA

 

PIHLA GROUP HAKEE PROJEKTIMYYNNIN AMMATTILAISTA PIHLA- JA TIIVI-BRÄNDIEN MYYNTIIN TAMPERE-JYVÄSKYLÄ-KUOPIO-ALUEELLE

 

Projektipäällikkönä asiakkaitasi ovat taloyhtiöpäättäjät sekä tärkeinä sidosryhminä isännöitsijät, suunnittelijat ja rakennusvalvojat. Asioit ammattilaisten kanssa ja johdat projekteissasi ainutlaatuisen projekti – ja asiakaskokemuksen tuottamista.

 

Tehtävässä hallitset kokonaisvaltaisesti taloyhtiömyynnin myyntiprosesseja eli  

  • Kontaktoit, tapaat ja hankit aktiivisesti uusia asiakkaita
  • Kartoitat taloyhtiöiden ikkunaremonttien tarpeita ja teet kohdennettua ratkaisumyyntiä laadukkaiden ja Suomen tunnetuimpien ikkunabrändien, Tiivin ja Pihlan, tuotteilla
  • Hoidat asiakas- ja sidosryhmäsuhteita pitkäjänteisesti ja aktiivisesti
  • Hallinnoit myytyjen kohteiden projekteja ja tuotat ainutlaatuisia projektikokemuksia asiakkaillemme

 

Toivomme, että sinulla on 

 

kaupallinen ja / tai tekninen koulutus, mutta ennen kaikkea aktiivinen ja yrittäjähenkinen asenne ja oma-aloitteinen, kehittävä mentaliteetti. Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi olet asiakaspalveluhenkinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja sinulla on luja voitontahto. Sovit porukkaamme, mikäli hoidat työsi ensiluokkaisesti ja ahkerasti, mutta suhtaudut elämään positiivisesti ja sinulla on ”pilke silmäkulmassa”!

 

Annamme paljon vapautta, jota seuraa vastuu omasta työstäsi ja arvojemme mukaisesta toiminnasta. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys, rohkeus parantaa sekä kyvykkäät ihmiset. Suuryrityksen tavoin tarjoamme kattavia henkilöstöetuja aina kattavasta työterveyshuollosta liikuntaetuuksiin sekä työsuhdeautoon.  Suurin valttikorttimme on kuitenkin oikeasti reilut, yritteliäät ja innostuneet ihmiset, jotka kaikki tekevät kovasti töitä menestyksemme eteen kuitenkaan laadukasta vapaa-aikaa ja perhearkea unohtamatta!

 

 

Lisätietoja tehtvästä antavat liiketoimintapäälliköt Peitsa Juujärvi, puh. 0409030781 sekä Jani Harja, puh. 0409030757

 

Hae tehtävään  3.11.2020 mennessä verkkosivuillamme https://www.pihla.fi/meista/avoimet-tyopaikat/