(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Monetra-yhtiöt tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.  

ETSIMME ASIAKASVASTUULLISTA PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Sykkiikö sydämesi asiakaslähtöiselle yhteistyölle ja muutosprojekteille? Ymmärrätkö liiketoimintaa ja innostutko asiakkuuksien kehittämisestä? Pysyykö sinulla kourallinen lankoja käsissäsi ja vielä muutama pallo ilmassa? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme asiakasvastuullinen projektipäällikkö.

Projektipäällikkönä johdat itsenäisesti organisaatiomme projektihankkeita, liittyivät ne sitten uusien asiakkaiden vastaanottoon tai tuottamiemme palveluiden kehittämiseen. Projektipäällikön roolissa toimit keskeisenä kontaktina asiakkaan suuntaan sekä vastaat siitä, että asiakkaan kanssa asetetut yhteiset tavoitteet saavutetaan. Huolehdit projektit tuloksellisesti maaliin ja että asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Olet valmis ottamaan myös kokonaisvastuuta asiakkuuden hoidosta. Toimit aktiivisesti asiakkuudet ja projektit -tiimissä kehittäen projektijohtamisen ja asiakkuudenhoidon tapojamme.

Sinulla on kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta ja tunnet ketterän kehittämisen työtavat kuin omat taskusi. Emme etsi mestarikoodaajaa, mutta sinun tulee ymmärtää tietojärjestelmäratkaisuja voidaksesi koordinoida niiden toteutuksia. Sinua kuvailevat termit asiakaspalvelulähtöinen ja aikaansaava ja tartut ennakkoluulottomasti vaativampiinkin haasteisiin. Osaat pyytää ja antaa tukea tiimissäsi, ja viestit sujuvasti sekä meillä että sidosryhmille.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat sujuvammin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta Hae työpaikkaa. Hakemukset on toimitettava 30.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Irmeli Suontakanen puh. 040 913 3566, ke 21.10. klo 10–11 ja ke 28.10. klo 15–16.