(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Liity joukkoomme! Haemme projektipäällikköä Raide-Jokeri -hankkeeseen.

Haemme projektipäällikköä HKL:n Raide-Jokeri -organisaatioon. Raide-Jokeri on Helsingin Itäkeskuksen ja Espoon Keilaniemen välille rakennettava Suomen ensimmäinen pikaraitiolinja. Raide-Jokeri tekee poikittaisesta joukkoliikenteestä sujuvampaa sekä mahdollistaa esikaupunkien uudenlaisen kehittämisen. 

Projektipäällikkönä työskentelet Raide-Jokerin rakennuttajan/valvojan roolissa. Pääasiallisena tehtävänäsi on Raide-Jokerin rakennuttamiseen ja rakentamiseen liittyvät valvontatehtävät, kuten työmaan laadun- ja tiedonhallinta sekä yhteistyö asukkaiden ja kolmansien osapuolten kanssa. Teknisinä vastuualueinasi ovat katurakenteet ja/tai raitiotiejärjestelmä.

Raide-Jokerin allianssin Big Room sijaitsee Pitäjänmäessä, mutta työtehtäväsi sijoittuvat koko Raide-Jokerin linjalle. Projektipäällikkönä toimit Raide-Jokerin omistajaohjaus-tiimin ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä hankkeen kohteiden suunnittelijoiden, toteuttajien sekä muun Raide-Jokerin henkilöstön kanssa. Tehtävä antaa hyvän näköalapaikan alaan ja sen toimijoihin.

Mitä odotamme? 

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa insinöörin tutkintoa. Tehtävä edellytetään kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta, rakentamisen valvonnasta tai suunnittelusta tai kokemusta raitiotie- tai sähköratarakenteista. Tehtävässä tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Mitä saat meiltä?

Tule joukkoomme tekemään mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä, jossa työsi tukena ovat kaupunkiraideliikenteen ammattilaiset. Palkkaa täydentävät hyvät ison talon työsuhde-edut, kuten työnantajan tukema lounas, työsuhdematkalippu, mahdollisuus työsuhdeasuntoon ja alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa. Käytössämme on myös liukuva työaika ja etätyömahdollisuus. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja tarvittaviin työkaluihin.

HKL on turvallinen työnantaja ja osa Helsingin kaupunkia. Meillä viihdytään, keskimääräinen palvelusaikamme on noin 12 vuotta. Oletko etsimämme tyyppi? Ota seuraava askel urallasi ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!