(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Projektipäällikkö: oletko valmis uudistamaan työelämää? Tule meille töihin!

Kiinnostaako sinua johtaa asiakkaiden muutos- ja uudistumisprojekteja? Sytytkö halusta auttaa ihmisiä eteenpäin työurilla? Sykkiikö sydämesi laadukkaalle ja asiakaslähtöiselle yritysyhteistyölle ja osaatko ajatella myös tuloksellisesti? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista!

Saranen – Merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen parissa

Sarasen muutos- ja uudistumispalveluiden parissa työskentelee yhteensä 50 intohimoista työelämän ja työurien uudistajaa. Meitä motivoivat innovatiivisuus, auttamisen halu ja aikaansaamamme tulos. Kilpailuhenkisiksikin tunnustaudumme – meille se tarkoittaa kollegoiden tsemppausta ja yhdessä tuloksiin ponnistelua. Meistä töissä pitää myös olla hauskaa. Työkavereiden ilahduttaminen ja hyväntuuliset jäynät ovatkin osa arkeamme.

Etsimme nyt tiimiimme kahta uutta projektipäällikköä!

Projektipäällikkönä vastuullasi on asiakkuuksiin liittyvien projektien johtaminen ja laadukas asiakasyhteistyö. Projektipäällikkönä vastaat koko projektin ja projektitiimin onnistumisesta yhdessä mahtavan ja ammattitaitoisen koordinointitiimin sekä osaavan valmentajaverkoston kanssa. Projektipäällikön roolissa toimit keskeisenä kontaktina yritysasiakkaan suuntaan sekä vastaat siitä, että asiakkaan kanssa asetetut yhteiset tavoitteet saavutetaan. Tähän monipuoliseen ja haastavaan rooliin sisältyy mm. yritysinfojen pitämistä, asiakkaiden HR:n neuvontaa vähennystilanteissa, viestintää, raportointia, kehittämistä ja projektinjohtamista. Huolehdit siitä, että projektit menevät tuloksellisesti maaliin ja että asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Tässä työssä menestyt, jos:

  • Sinulla on aito halu työskennellä yhdessä asiakkaiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa
  • Olet asiakaslähtöinen ja sinulla on halua kehittää kumppanuuksia
  • Sinulla on jo vahvaa projektinvetokokemusta
  • Nautit niin asiakkaan kuin oman projektitiimin kanssa sparrailusta työmarkkinaan ja työuriin liittyen
  • Seuraat aktiivisesti työelämän uudistumista.

Me tarjoamme sinulle: 

  • Palvelut, joita on palkitsevaa toteuttaa
  • Mielenkiintoisia asiakkaita usealta eri toimialalta
  • Tulitukea monissa liemissä keitetyiltä huippuasiantuntijoilta
  • Koulutusta ja oppimismahdollisuuksia – parhaat nauttivat kehittymisestä huipullakin
  • Merkityksellisen työn, jossa näet päivittäin, että tekemiselläsi on ihmisten ja yritysten kertomuksissa ratkaiseva vaikutus.

Jos tunnet kutsumusta työelämän uudistumisen eturintamaan, odotamme tapaamistasi innokkaina!

Kiinnostuitko?

Hienoa! Jätä meille vapaamuotoinen videohakemus itsestäsi sekä CV:si! Kerro, minkälaisesta työstä ja työyhteisöstä sytyt, miten kokemuksesi vastaa työtehtävän vaatimuksia ja mitä muuta osaamista toisit mukanasi työyhteisöömme.

Haethan mahdollisimman pian tai viimeistään 2.10.2020! Käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja aloitamme haastattelut hakuajan puitteissa.

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Lisätietoja tehtävästä antaa Saara Campbell (Competence Lead, Projects), puh. 040 8308528. Parhaiten tavoitat Saaran torstaina 24.9. klo 9-12 sekä tiistaina 29.9. klo 13-16.