(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

SSI SCHÄFER Finland on osa saksalaista SSI SCHÄFER Groupia. Konsernin menestyksen taustalla on noin 10.000 työntekijää 60 toimipisteessä eri puolilla maailmaa. SSI SCHÄFER on yksi maailman johtavista integroitujen logistiikkajärjestelmien toimittajista.

Tehtävän kuvaus:

SSI SCHÄFERin liiketoiminnan kasvaessa yritys hakee projektipäällikköä vastaamaan itsenäisesti varastokalusteprojektien toteutuksesta asiakkailleen.

Tehtäviisi kuuluu:

Vastaat projektipäällikön roolissa logistiikan projektien toteutuksesta loppuasiakkaille. Projektit ovat tyypillisesti laajojen varastokalustekokonaisuuksien toimituksia. Vastaat tehtaiden kontaktoinneista, tilauksista, kalusteiden rahdeista ja asennusten koordinoimisesta asiakkaille. Tehtävään sisältyy matkustamista Suomessa ja ulkomailla ja matkapäiviä kertyy noin 50-70 vuodessa.

Toivomme sinulta:

Toivomme sinulta vähintään 3 vuoden soveltuvaa työkokemusta. Aikaisempi kokemus projektien hallinnasta, automaatioratkaisuista ja logistiikka-alalta on tehtävässä eduksi. Varastokalusteiden tuntemuksesta on hyötyä, mutta ei ole välttämätöntä.

Kykenet pitämään projektien langat käsissäsi ja kuljettamaan useita projekteja eteenpäin samanaikaisesti. Sinulla on ratkaisulähtöinen toimintatapa, hyvät organisointitaidot ja hyvä paineensietokyky. Haluat kehittää itseäsi ja asiantuntemustasi ja hahmotat nopeasti kokonaisuuksia. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ainutlaatuisten varastokokonaisuuksien parissa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja tukenasi on ensimmäisten kuukausien ajan kokenut mentorikollega. Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 4.10. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä lisätietoja Adeccolta Teemu Vuoriselta, puh. 0400 610041. Tutustu SSI SCHÄFERIIN: www.ssi-schaefer.fi

Linkin hakulomakkeeseen löydät täältä: https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/