(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
DigiFinland Oy (SoteDigi)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

DigiFinland Oy (SoteDigi) on valtion omistama erityistehtäväyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin.

Haemme asiantuntijapalveluihimme kahta kokenutta ja ammattitaitoista projektipäällikköä suunnittelemaan ja toteuttamaan Sisäministeriön Pelastusosaston projekteja. DigiFinland on tärkeä kumppani Sisäministeriön Pelastusosastolle ja edistää monia samanaikaisia projekteja heille.

Tehtäviisi kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa projektisuunnitelmien luominen ja toteuttaminen. Olet aktiivisesti yhteydessä sidosryhmiin ja koordinoit projektisi tehtävien edistymistä. Kilpailutuksien vaatimusmäärittelyjen, toteutusaikataulujen ja tavoitteiden luominen kuuluu myös tehtäviisi. Edistymistä raportoidaan hankepäällikölle ja eri sidosryhmille säännöllisesti.

Odotamme sinulta kokemusta projektinhallinnan ketterän kehityksen mallista sekä hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja. Aikaisempi kokemus projektien läpiviennistä ja toimittajahallinnasta kehittämishankkeissa, hyvä ICT-tuntemus sekä itsenäinen ja tavoitteellinen tapa toimia ovat onnistumisen edellytyksiä. Arvostamme tietojärjestelmäosaamista (suunnittelu, hankinta ja toteutus). Aiempi tuntemus Sisäministeriön Pelastusosaston tai kunnallisten pelastuslaitosten palveluista, julkishallinnon tietohallinnosta ja tietojärjestelmistä sekä turvallisuusviranomaiskentän tuntemuksesta katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä sekä joustavaa työotetta. Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikatauluissa muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja projektinhallinnan sertifikaattia. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa. Työsuhteen edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa digitalisaation edistämistä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä rakentamaan uutta toimintaa, uusia palveluja ja myös uutta työyhteisöä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, työskentelemme myös etätöissä kotikonttoreilla ympäri Suomea.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 30.9.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Marko Laine, puh. 050 485 0533.