(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Tunstall

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Joustavia palveluja

Tunstall tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä hoivaratkaisuja tehokkaan ja potilaslähtöisen hoivan tuottamiseen. IP-yhteydellä toimivat ratkaisut tukevat terveyspalveluiden tuottajia, perheitä, hoitajia sekä lääkealan ammattilaisia. Valikoima ulottuu älykkään datan ja palveluiden hallinnoinnista seurantaan ja ammattitaitoiseen tukeen. Digitalisaation keskellä Tunstall johtaa hyvinvointiteknologian kehitystä uudelle aikakaudelle. Kehityksen keskiössä ovat potilaat, kotihoidon asiakkaat ja hoitohenkilökunta. Edistyksen avulla varmistetaan sekä hoivan korkea laatu että kustannustehokkuus. 
Etsimme nyt tiimiimme Vantaalle käyttöönottoprojektien johtamiseen teknistä

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat järjestelmätoimitusprojektien toteutuksesta sekä laatu- ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Projektien aikana pidät kaikki niihin liittyvät langat käsissäsi ja kommunikoit asiakkaiden edustajien, erilaisten asiantuntijoiden ja ulkopuolisten kumppaneiden kanssa. Vedät montaa eri vaiheessa olevaa projektia samaan aikaan, resursoit niihin oikeat henkilöt ja valvot että asiat menevät maaliin sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa. 

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ICT-, sähkö- ja tietojärjestelmien asennusprojektien vetämisestä sekä kokonaisprojektien hallinnasta verkko- ja palvelinjärjestelmäympäristössä.
  • Hallitset sähkötekniikan perusteet ja ymmärrät viimeisimmät ICT:n kehityssuunnat. 
  • Osaat työskennellä itsenäisesti, priorisoida tehtäviä ja hallita useita yhtäaikaisia laajoja kokonaisuuksia. 
  • Sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa.
  • Ajokorttia ja matkustusvalmiutta, työhön kuuluu jonkin verran matkapäiviä.

Me tarjoamme
Sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, mukavat tiimikaverit, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön. Toimipisteemme on Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lisätietoja tehtävästä antaa Bridge Impact Oy Senior Headhunter Jukka Anttila 0400-423 706 ja Kari Serjamaa 040-750 0206.

Hakemukset cv:n ja palkkatoiveen kera 21.9.2020 mennessä osoitteeseen jukka.anttila@bridgeimpact.fi