(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin kuuluu 18 suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan kuntaa ja palvelun piirissä on alueellisesti noin 8500 terveydenhuollon työntekijää. Sairaanhoitopiirin tehtävänä on edistää piirin asukkaiden terveyttä yhteistyössä perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kanssa huolehtimalla sairaanhoitopiirille määrätyistä erityisvelvoitteista ja tuottamalla erikoissairaanhoidon palveluja alueella. Toimiva tietohallinto ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat tärkeässä asemassa edistämässä turvallisen ja toimivan terveydenhuollon palvelua Etelä-Pohjanmaan alueen asukkaille. Etelä-Pohjanmaan Sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia ja haastavia työtehtäviä pyrkien aktiivisesti kehittämään henkilökuntansa osaamista.

Etsimme nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallintoon

Projektipäällikköä

Projektipäällikkö työskentelee osana Suunnittelu- ja projektipalvelutiimiä, joka vastaa sairaanhoitopiirin monipuolisista ja vaihtelevista ICT-projekteista kuuluen osaksi sairaanhoitopiirin tietohallintoa. Suunnittelu- ja projektipalvelutiimi vastaa esimerkiksi erilaisista ICT-tietojärjestelmien ja uusien teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteista sekä kansallisista terveydenhuollon ICT-hankkeista yhteistyössä muun tietohallinnon ja ulkoisten toimijoiden kanssa. Sairaanhoitopiirin tietohallinto on merkittävässä asemassa takaamassa turvallista ja toimivaa terveydenhuoltoa Etelä-Pohjanmaan asukkaille. Sairaanhoitopiirin tietohallinnossa työskentelee yhteensä n. 60 asiantuntijaa, joiden vastuulla ovat noin 450 palvelinta ja 400 erilaista tietojärjestelmää.

Tehtävässä edellytetään

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ammattikorkeakoulu tai yliopisto
  • työkokemusta projektien vetämisestä vähintään 3 vuotta sekä hyvää ICT-osaamista
  • kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme

  • julkisen sektorin toimintamallien tuntemuksen
  • tuntemus sosiaali- ja terveydenhoitoalaan liittyvistä tietojärjestelmistä
  • kokemusta hankinnoista sekä kilpailutuksista


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän, jossa pääset ICT:n näkökulmasta antamaan oman kädenjälkesi toimivan terveydenhuollon hyväksi. Tärkeässä tehtävässä saat sairaanhoitopiirin tietohallinnon johdon ja kollegoiden täyden tuen. Sairaanhoitopiiri on työnantajana koulutus- ja tutkimusmyönteinen ja tukee henkilökuntansa kehittymistä. Työntekijän työn ja muun elämän yhteensovittamista on aktiivisesti edistetty mm. etätyömahdollisuuden, liukuvan työajan ja työaikapankin käyttöönotolla.

Tehtävän peruspalkka määräytyy Kunta-alan virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen työsuhde vuoden 2021 loppuun saakka ja se koskee Sote-uudistus hanketta.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää viimeistään 29.9. mennessä lataamalla CV:si sivujemme www.experis.fi tehtävän "Projektipäällikkö, Seinäjoki" kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Research Consultant Jari Auronen, puh. 0408388064 tai jari.auronen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.