(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2020

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme kokenutta, uudistushenkistä projektipäällikköä kehittämään YTK:n prosesseja ja tietojärjestelmiä yhdessä YTK:n asiakkaiden, henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on näyttöä onnistuneista kehitysprojekteista ja vahvaa projektinhallinnan osaamista. Kehitystiimimme jäsenenä työsi painottuu kehitysprojekteihin, mutta vastaat myös tuotantojärjestelmien toimivuudesta yhdessä tiimin muiden asiantuntijoiden kanssa. 

Saamme jo nyt erinomaisia arvioita asiakkailtamme tehokkuudestamme ja palveluprosessien joustavuudesta, mutta haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan työelämän käänteissä vieläkin paremmin. Olisitko sinä se kehittäjä, joka auttaa viemään palvelumme niin sanotusti nextille levelille?

Kokemuksesi ja osaamisesi

Toivomme sinulta tietotaitoa  seuraavista osa-alueista:

  • Asiakaslähtöinen liiketoiminnan kehittäminen ja prosessien digitalisointi
  • Ketterät projektityömenetelmät
  • Monipuolinen tietojärjestelmien kehittäminen ja järjestelmäintegraatiot
  • Tuotantojärjestelmien toiminnan turvaaminen ja häiriönhallinta
  • Toimiminen monitoimittajaympäristössä

Henkilökohtaiset kykysi 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sekä hyviä tiimityötaitoja että kykyä työskennellä itsenäisesti. Odotamme, että toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Haluat ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja olet valmis jakamaan osaamistasi organisaation käyttöön. Pystyt jakamaan työaikaasi sujuvasti usean eri tehtäväkokonaisuuden välillä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja dokumentoit työsi selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme Suomen parasta työpaikkaa.

Toimipaikkamme on Loimaalla, mutta joustavat etätyöratkaisumme mahdollistavat työn tekemisen osittain myös muualta käsin.

Löysitkö itsesi kuvauksesta? Näitkö jo itsesi tässä tehtävässä? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi ja CV:si 24.7.2020 mennessä hakulomakkeellamme https://webropol.com/s/ytkrekrytointi

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Seppo Turunen, puh. 050 5205802. Tavoitat Sepon 16.7. ja 17.7.  klo 14 –  16.