Projektipäällikkö
Settle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Kasvavaan liiketoimintaamme toivotamme tervetulleeksi kanssamme tulosta tekemään

Projektipäällikön

Projektipäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti kohteiden rakennuttamisesta aina projektin suunnittelusta ja budjetoinnista kilpailuttamiseen ja toteutuksen valvontaan asti. Hän varmistaa, että projekti etenee suunnitellusti huolehtimalla resursoinnista, aikataulutuksesta sekä laadun hallinnasta. Projektipäällikköä avustaa päivittäisissä asioissa projektiassistentti.

Työpäivä Settlellä

Tehtävä sopii vastuulliselle henkilölle, joka viihtyy sekä työmaalla että toimistolla ja jolle vaihtelevat ja yllättävät tilanteet tuovat vain lisäenergiaa työskentelyyn. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii jämäkkää neuvottelutaitoa, hyvää paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta, sekä kykyä nopeaan päätöksentekoon, asiakasta unohtamatta. Tehtävään valittu henkilö saa itsenäisen ja vastuullisen roolin ja toimenkuvasi on aidosti laaja ja monipuolinen.

Tehtävä tuo kaivattua lisävoimaa mutta toiminnan kasvaessa voit myös kehittää työkuvasi. Settlen partnerit ja kollegat toivovat, että työ ja tekijä löytävät toisensa niin hyvin, etteivät he halua työskennellä jatkossa ilman sinua. Sinua on jo odotettu.

Kokemuksesi

Toivomme että tuot Settleen myös omaa kokemustasi kehittämään toimintaamme, joten odotamme että kokemuspohjaasi kuuluu:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennus- tai kaupallisen alan),
  • vähintään viiden vuoden kokemusta rakennusprojekteista,
  • rakentamisen taloudellisten aspektien ymmärrystä,
  • hyviä tietoteknisiä taitoja, mm. Office 365 ja pilviohjelmistojen hallintaa, sekä
  • suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä Settle tarjoaa sinulle?

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän Settlen uniikkien projektien parissa. Rakennamme kumppanuuksien ja yhteistyön avulla asiakkaillemme parempaa huomista. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuteen tuomalla näkemyksiäsi kestävästä ja energiatehokkaasta rakentamisesta, jossa käden jälkesi näkyy ja rakennuksen arvo säilyy koko elinkaarensa ajan.

Lisätiedot

Hae mukaan kasvavan yrityksen menestystarinaan lähettämällä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa. Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa osakas arkkitehti Juhana Haapio numerossa 050 523 4147.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372109
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo