(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka on aloittanut toimintansa vuoden 2018 alussa. Yhtiömme tarjoaa parasta kiinteistöpalvelua yliopistolaisille, opiskelijoista työntekijöihin. Olemme reippaan 300 työntekijän palveluorientoitunut työyhteisö, ja teemme työtä onnistuneen opiskelun ja työskentelyn mahdollistamiseksi suurella sydämellä. 

Haemme kokenutta 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen rakennuttamispalveluihin Helsinkiin. Rakennuttamispalvelut vastaa Helsingin yliopiston kiinteistöjen investointihankkeiden rakennuttamisesta.   

Mitä työtehtävään kuuluu? 

Projektipäällikkönä vastaat Helsingin yliopiston peruskorjaushankkeiden rakennuttamisesta hankkeen valmisteluvaiheesta takuuvaiheen loppuun. Toimit tilaajan edunvalvojana, ja vastaat hankkeen operatiivisesta johtamisesta ja rakennuttamisen organisoinnista. 

Työssäsi pääset toteuttamaan monipuolisia rakennushankkeita kehitysmyönteisessä organisaatiossa ja Helsingin yliopiston ainutlaatuisessa kiinteistökannassa. Kiinteistökantaan kuuluu monenlaisia rakennuksia historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin, mikä tekee tehtävästä erityisen mielenkiintoisen.  

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän yliopiston rakennuskannan ja rakennuttamisen sekä hankemenettelyiden kehittäminen kehittämisen ytimessä. 

Mitä sinulta odotamme? 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää useamman vuoden kokemusta rakennushankkeiden johtamisesta sekä kokemusta julkisista hankinnoista ja hankintalaista. Lisäksi arvostamme projektinjohto- ja yhteisvastuumuotojen hallintaa sekä RAP/RAPS-pätevyyksiä.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joita tarvitaan muiden hankeosapuolten kanssa työskenneltäessä. Projektipäällikkönä pystyt toimimaan itsenäisesti ja hallitsemaan projektit kokonaisuuksina sekä sitoutumaan tavoitteisiin ja vastaamaan niiden toteutumisesta.  

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteystietosi, palkkatoiveesi ja liitä mukaan ansioluettelosi 31.7. mennessä! Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan syksyn aikana.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä 23.6 – 5.7. välisenä aikana hankepäällikkö Kari Vornaseen kari.vornanen@helsinki.fi, p. 050  434 1757 ja 6.7. – 24.7. välisenä aikana rakennuttamispalvelujohtajaan Henri Jyrkkärantaan, henri.jyrkkaranta@helsinki.fi, p. 045 127 4523.