(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin kaupungin liikenneliikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2020

Tule meille tekemään merkityksellistä työtä ja jätä kädenjälkesi tulevaisuuden Helsinkiin!

HKL on metron, raitioliikenteen ja Suomenlinnan lautan liikennöitsijä ja Helsingin raideliikenneinfrastruktuurin omistaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Vihreällä sähköllä toimiva raideliikenne laajenee voimakkaasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kehittymisen ja kasvun. Raideliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. Pidämme kaupunkilaiset liikkeessä noin 1200 ammattilaisen voimin ja työskentelemällä 130 eri ammatissa.

Tule meille projektipäälliköksi!

Tulevaisuuden kaupunkilaiset kulkevat yhä enemmän raiteilla, ja siten myös HKL:n rooli kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja toteuttajana kasvaa. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi tulevaisuuden kaupunki kehittyy!

Etsimme kahta projektipäällikköä infra- ja kalustoyksikön hankepalveluihin kiinteistöprojektit-tiimiin. Hankepalvelut rakentaa kaupungin raideliikenneympäristöä toteuttamalla kiinteistöihin, rataan, sähkönsyöttöön, erilaisiin järjestelmiin ja liikkuvaan kalustoon liittyviä investointiprojekteja. Tehtävässä vastaat mm. asemien, varikkojen ja toimitilojen rakennuttamisesta sekä laajojen korjausprojektien toteuttamisesta. Lähivuosina toteutettavia hankkeitamme ovat esim. Rautatientorin, Herttoniemen ja Sörnäisten metroasemien peruskorjaukset.

Projektipäällikkönä olet hankkeen johtaja ja tilaaja. Ohjaat projektien toteuttamista sekä vastaat projektien aikataulussa pysymisestä, laadusta ja kustannusten hallinnasta. Osan työajastasi vie projektien riskienhallinta ja turvallisuuden koordinoiminen. Työssäsi teet yhteistyötä eri kaupungin tahojen, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja viranomaisten kanssa.

Mitä haemme?

Edellytämme sinulta soveltuvaa tekniikan alan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa vanhaa insinöörin tutkintoa. Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta koulutusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää yhteistyökykyä, aloitteellista työotetta, projektiosaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta, yhteistyökykyisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. IPMA-sertifiointi, RAP- tai RAPS-pätevyys, kokemus joukkoliikennehankkeista sekä muu kielitaito luetaan eduksi.

Mitä saat meiltä?

Osallistut yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin ja sinulla on aito mahdollisuuden vaikuttaa Helsingin joukkoliikenteen kehittämiseen. Tässä työssä pääset jättämään jälkesi kaupunkiin, joka näkyy vielä vuosikymmeniä. Tehtäväsi ovat monipuolisia ja haastavia projektijohtamisen asiantuntijatehtäviä. Työsi on itsenäistä, mutta opit ja kehityt alan ammattilaisten tukemana. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkoulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen (esimerkiksi IPMA-, RAP- ja RAPS-pätevyydet). Palkkaa täydentävät ison talon työsuhde-edut, kuten työsuhdematkalippu, työnantajantukema lounas ja alennuksia mm. liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa.

Oletko etsimämme tyyppi? Ota seuraava askel urallasi ja tule mukaan kaupungin parhaaseen liikkeeseen!