(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2020

Etsimme projektipäällikköä Pohjois-Suomeen, toimipaikkana Oulu, Kajaani, Ylivieska, Kokkola tai Iisalmi. 
 
Projektipäällikkönä vastaat projektisi kokonaisvaltaisesta läpiviennistä aina kustannuslaskennasta projektin luovutukseen. Tehtävässä toimit projektipäällikkönä valtion rataverkolla sekä yksityisraitella tehtävissä toimeksiannoissa Pohjois-Suomen alueella. Projektilla alaisuuteesi kuuluu rakentamisprojektin henkilöstöä, kuten työmaapäällikkö, työmaamestari sekä asentajat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Odotamme, että sinulla on teknikon, AMK-insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä vähintään vuoden työkokemus projektipäällikkönä tai työnjohtotehtävissä toimimisesta ratainfraan liittyvissä projekteissa. Olet taitava projektien suunnittelussa ja johtamisessa ja sinulla on kokemusta riskienhallinnasta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä asiakasrajapinnassa. Tunnet myös hyvin yleisimmät projektinjohtotyökalut ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. 

Toivomme, että olet yhteistyötaitoinen, oma-aloitteinen ja rehdillä asenteella varustettu tekijä. Arvostamme järjestelmällistä työtapaa ja määrätietoista asennetta sekä aitoa halua kehittää toimintaamme.

Tehtävä edellyttää hyvää terveydentilaa, sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Lisätietoja tehtävästä antaa KPA 9/11 projektipäällikkö Petri Nevanperä puhelimitse puh. 040 864 7239 tai sähköpostitse petri.nevanpera@nrcgroup.fi tai Tuotantopäällikkö Johanna Wäre puh. 040 863 0085 sähköpostitse johanna.ware@nrcgroup.fi. 

 

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

Puhelin: 040 864 7239 Sähköposti: petri.nevanpera@nrcgroup.fi Sijainti: Pohjois-Suomi