(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

Metsä Fibre rakentaa uuden sahan Raumalle. Investoinnin arvo on noin 200 miljoonaa euroa ja yksikön vuosituotanto on noin 750 000 kuutiota mäntysahatavaraa. Rakennettava saha tulee olemaan teknologialtaan ja tehokkuudeltaan edelläkävijä maailmassa.  Rakennustyöt on aloitettu keväällä 2020 ja tuotannon on määrä käynnistyä vuoden 2022 kolmannen neljänneksen aikana.

Täydennämme projektiorganisaatiotamme ja etsimme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toteuttamaan uuden sukupolven sahaa Raumalle.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Projektipäällikkönä vastaat asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta sekä aikataulujen ja budjetin toteutumisesta. Tehtäviisi kuuluvat toteutuksen valvonta sekä testausten ja ylösajon hallinta. Vastaat ja valvot alueellasi turvallisuuden toteuttamisesta annettujen ohjeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Sinulla on tärkeä rooli sahaprojektin teknisen ryhmän jäsenenä. Toimipaikkasi on Rauma.

Millä vakuutat meidät?

Sinulla on kokemusta sahateollisuudesta ja projekteista. Aikataulut pysyvät hallussasi, olet proaktiivinen, järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Haluat päästä ainutlaatuiseen ja maailmanluokan projektiin mukaan tekemään sahateollisuuden historiaa.

Miksi Metsä?

Luomme kestävää kasvua uusiutuvasta puuraaka-aineesta. Metsä Fibren kasvu perustuu  edelläkävijyyteen, vastuullisuuteen ja erinomaiseen suorituskykyyn kaikessa toiminnassa. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Millaista on olla töissä Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Projektijohtaja Harri Haapaniemi (p. 0500 361 632) ja tuleva esimiehesi tekninen johtaja Mikko Peltomäki (p. 050 344 1842) kertovat mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme projektissa. Harrin tavoitat parhaiten ke 3.6. sekä to 4.6. klo 14-17 ja Mikon ma 8.6.,  ti 9.6.  sekä ke 17.6. klo 14-17.
 

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 21.6.2020 asti. Onnea hakuun!