Projektipäällikkö
Posiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme Olkiluotoon

Projektipäällikköä

Oletko kiinnostunut ainutkertaisesta työtehtävästä maailman johtavassa loppusijoitushankkeessa? Haemme nyt Posivalle projektipäällikköä loppusijoituskapselin tuotekehitykseen.

Toimit loppusijoituskapselin tuotekehitysprojektin projektipäällikkönä, osallistut kaupallisiin ja tuotannollisiin neuvotteluihin sekä projektin kehitystehtäviin. Tehtävässäsi osallistut myös kapselin kelpoistusaineistojen laadintaan ja kapseli- ja polttoaineohjelman hallinnollisiin tehtäviin. Lisäksi osallistut yhteistyöhön ruotsalaisen yhteistyökumppanimme kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotasoinen ammattitutkinto (esim. materiaalitekniikan DI, metallurgian, tuotantotalouden ja metallien tuotantotekniikoiden osaaminen). Olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä maailmanlaajuisesti uniikin hankkeen parissa, geologisen loppusijoituksen paikkatutkimusten suunnannäyttäjänä. Pääset oppimaan uutta sekä tuomaan näkemyksesi prosessiemme kehitykseen. Lisäksi TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antavat tutkimus- ja kehityspäällikkö Ville Heino, p. 040 7301 005 ja kehitysjohtaja Tiina Jalonen, p. 050 3693 848.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen osoitteessa www.posiva.fi/rekrytointi mieluiten heti, mutta viimeistään 7.6.2020 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1363155
  • Tehtäväalue: Tutkimus/kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Heino (ville.heino (a) posiva.fi)
  • Puhelin: 040 7301 005
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta