(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2020

DL Software on suomalainen ohjelmistotalo, joka on jo lähes 40 vuoden ajan tuonut markkinoille monipuolisia DL Prime -yritysohjelmistoja ja integroituja verkkokaupparatkaisuja. Pitkälle viedyn ohjelmisto-osaamisen pohjalta on syntynyt kokonainen DL Prime Online -tuoteperhe, joka koostuu yli 70:stä kehittämästämme ohjelmistomoduulista. DL Softwaren vahvuutena on vankka toimialakohtainen osaaminen mm. tuotanto-, tukku-, ajoneuvo-, teollisuus- ja liikunta-alalta. DL Software on osa DL-yhtiöitä, jotka työllistävät yli 100 henkilöä Vaasassa, Vantaalla ja Tukholmassa. DL-yhtiöt ovat osa Pohjoismaissa toimivaa Confirma Software -konsernia. www.dlsoftware.com

Oletko aikaisempaa kokemusta Projektipäällikön tehtävistä omaava ammattilainen, joka on valmis seuraavaan urasteppiinsä? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä etsimme asiakkaallemme Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen

Projektipäällikköä

Tarkoituksenasi on viedä ERP -asiakasprojekteja eteenpäin niin uusille - kuin jo olemassa oleville asiakkaille. Pääsääntöisesti tulet operoimaan tuotekehityksen ja toimituksen myyntitiimin kanssa. DL Softwaren asiakkaat ovat ympäri Suomea, joten tehtävä tulee pitämään sisällään matkustelua Suomen rajojen sisäpuolella.

Etsimällämme henkilöllä on relevantin kokemuksen lisäksi laaja ymmärrys eri alojen yritysten liiketoiminnasta ja prosesseista. Osaat astua asiakkaan saappaisiin ja omalla ammattitaidollasi ehdottaa juuri heidän kokonaisvaltaisiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvia ratkaisuja. Kykenet kommunikoimaan tehokkaasti sisäisesti ja ulkoisesti erilaisten ihmisten ja toimialojen edustajien kanssa omaten rohkeutta viedä asiat päätökseen.

Ehdoton etu tehtävään hyppäämisellä on kokemus ERP - järjestelmistä, mutta tämä ei ole pakollista, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ohjelmistoratkaisuja kohtaan. Monipuolinen työkokemus on rikkaus sen antaessa sinulle näkökulmaa mikä toimii parhaiten eri toimialojen asiakkaille. Työskentelykielien puolesta sinun on kyettävä kommunikoimaan suomeksi ja englanniksi, joiden lisäksi ruotsin kielen taito on iso plussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän sekä motivoivan palkkauksen etuineen. Saat työssäsi asiantuntevan organisaation tuen ja mukavat työkaverit. Konserniin tulee jatkuvasti uusia yrityksiä mukaan mielenkiintoisten tuotteiden kera, joka mahdollistaa jatkuvan henkilökohtaisen kehityksen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi ja linkittämällä hakemuksesi tehtävään viimeistään 21.5.2020 mennessä. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.