(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Settle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Rakennutat tiimisi avulla uniikkeja pientalokohteita pääkaupunkiseudulle ja kehität yrityksen prosesseja

Haemme nyt Settlelle uutta Projektipäällikköä vastaamaan taloprojektien rakennuttamisesta. 

Onko sinulla jo kokemusta talonrakentamisen projektin tai työmaan johdosta ja haluat saada laajempaa vastuuta?  Oletko järjestelmällinen kehittäjä, joka haluaa olla mukana kannattavan kasvuyrityksen päätöksenteossa? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme projektipäällikkö.

Tehtävänäsi on hankkeiden tulosvastuullinen johtaminen ja taloprojektien rakennuttamisen laadukas läpivienti yhdessä tiimisi kanssa. Meillä on pieni ja ketterä tiimi ja tehtäväkenttäsi on laaja. Vastuuseen kuuluvat projektien suunnittelu, suunnittelujen ohjaaminen, budjetointi, kilpailuttaminen, seuranta, resursointi, laadunvalvonta ja toteutus. Olet valmis käärimään hihat, johtamaan projekteja alusta loppuun ja saamaan tiimisi toimimaan saumattomasti yhteen. Katsot myös eteenpäin ja kehität toimintamalleja vastaamaan tulevaisuuden kasvun tarpeita.

Tarjoamme kasvavan yrityksen haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön sekä polun kehittyä uralla nopeastikin. Tehtävässä on alalle kilpailukykyinen palkka ja insentiivit. 

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esim. arkkitehti, rakennusinsinööri) ja 5-10 vuotta alan kokemusta mieluiten asuintalojen rakentamisesta. Arvostamme yrittäjämäistä otetta ja vastuunkantoa. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet: MS Office, MS Project, Procountor tms. kirjanpitojärjestelmäkokemus.  Lisäksi sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

Haemme uskottavaa, vastuuntuntoista ja luotettavaa avainhenkilöä. Olet nopeasti asioihin tarttuva ja oma-aloitteinen projektinvetäjä. Tulet erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen. Haluat kasvaa yhdessä yrityksen ja muiden avainhenkilöiden kanssa ja olla osa kasvutarinaamme.

Hae tehtävää 8.5.2020 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15276. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Joonas Peuhkuri, puh. 040 352 11 71.