(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2020

Johdat projektitiimiä ja vastaat Kruunusilta-raitiotiehankkeen kehitys- ja toteutusvaiheiden sähkö- ja teknisistä järjestelmistä

NRC Group Finland kuuluu ryhmittymään, joka on valittu toteuttamaan raitiotietä Kruunusillat -allianssihankkeessa. Kruunusillat –hanke on uusi raitiolinja Helsingin päärautatieasemalta Hakaniemeen, josta edelleen Korkeasaaren läpi Laajasaloon. Hanke jatkuu ainakin vuoteen 2025 ja rakennamme raitiotien lisäksi paljon muutakin. Rakennamme myös ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Etsimme nyt projektipäällikköä/ tekniikkalajivastaavaa, joka vastaa sähkö- ja teknisten järjestelmien rakentamisesta ja suunnitteluttamisesta allianssin kehitys- ja toteutusvaiheessa. Johdat suunnittelutiimiä, toimit yhteyshenkilönä tilaajan ja toimittajien suuntaan sekä vastaat projektin aikataulusta, kustannuksesta ja laatutasosta. Työsuhde on vakituinen, koska myös jatkossa pääkaupunkiseudulla riittää raitiotiehankkeita toteutettavaksi.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sähköurakoinnista ja erityisesti syöttöasemista. Toivomme myös työtehtävään sopivaa sähköteknistä koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta, yhteistyöhenkeä ja ryhmätyöskentelytaitoja. Kokemus allianssihankkeista tai infra- ja raideurakointitausta luetaan eduksesi.

Tärkeintä on aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Kruunusiltoja, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä. Meille on tärkeintä, että olet hyvä tyyppi, sillä kukapa ei haluaisi työkaverikseen juuri kaltaistasi.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä, mahdollisesti Kruunusillat -raitiotien varrella. Työsuhde-etuja ovat mm. työsuhdematkalippu, erilaisia palkitsemisjärjestelmiä, liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak ja lounasetu.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.4.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15264. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilta Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257.