(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Go On Ylivieska

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2020

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille - tule rakentamaan Suomen valokuituinfraa 2020-luvulle!

Haemme asiakasyrityksellemme Cinia Oy:lle PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Nivalaan Täyskuitu®-verkon rakennuttamishankkeisiin. Vastuullasi on huolehtia projektien rakennuttamistehtävistä aina vastaanottoon saakka. Työ on määräaikainen 2020 vuoden loppuun saakka.

Toimenkuvaasi kuuluvat yhteistyö urakoitsijoiden kanssa, laadunvalvonta, työmaapalavereiden järjestäminen, laskutuksen vastaanottaminen ja tarkastaminen, kustannus- ja aikatauluseuranta, työmaakäynnit ja muut tukitoiminnot, joita projektin onnistunut maaliin vieminen vaatii.

Etsimme itseohjautuvaa henkilöä, jolla pysyvät monet langat tiukasti hyppysissä. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuuta asioista ja niiden päätökseen saattamisesta. Sinulla on aiempaa kokemusta projektien vetovastuusta tai esimerkiksi työmaan johtamistehtävistä.

Cinialla puhalletaan yhteen hiileen ja tehdään töitä rennolla porukalla, hyvässä hengessä. Saat tueksesi rautaiset ammattilaiset ja pääset rakentamaan parempia tietoliikenneyhteyksiä kaikille. Yritys tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut ja panostaa henkilöstön hyvinvointiin. Tutustu tarkemmin osoitteessa www.cinia.fi.

Tunnistitko itsesi? Täytä hakemus alla olevan linkin kautta pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Sanna Laitala 040 038 5010 tai sanna.laitala@go-on.fi