(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Haemme nyt projektipäällikköä Asukkaan digipalvelut -hankkeeseen.

Projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluu:

  • Vastuu kansallisen Omaolo-palvelun kehittämis- ja levittämistyön etenemisestä
  • Sidosryhmäyhteistyön johtaminen

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta isojen projektien vetämisestä ja laajojen sidosryhmien hallinnasta. Hallitset projektihallinnan menetelmät ja pystyt edistämään asioita tavoitteellisesti haasteellisissakin tilanteissa. Olet toiminut projektipäällikkönä useammassa sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-projektissa. Hallitset ketterän kehityksen menetelmät ja sinulla on kokemusta esimiesroolista. Ymmärrät lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet. Kokemus julkisista hankinnoista katsotaan eduksi.

Olet erittäin määrätietoinen ja tavoitteellinen. Tehtävä edellyttää erinomaisia johtamistaitoja, epävarmuuden sietokykyä sekä taitoa koordinoida ja yhteensovittaa eri tiimien työtä. Hallitset etätyön ja hajautettujen tiimien työn ohjaamisen. Olet joustava ja omaat erinomaiset yhteistyötaidot. Olemme vahvassa kasvussa ja siksi on tärkeää, että suoriudut laadukkaasti ja sovituissa aikataulussa myös nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Odotamme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa monialaisessa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden osaamisesi edelleen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan ja osaavan työyhteisön tuen. Pääset työskentelemään motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa osana Suomessa meneillään olevaa sote-uudistustyötä. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta suhtaudumme joustavasti etätöihin.     

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 30.4.2020. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Hanna Nordlund, puh. 043 825 7275, varmimmin tavoitettavissa 6.4. klo 13-14.