(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

SoteDigi Oy on valtion omistama kehitysyhtiö, joka kehittää ja tukee kansallisia digitaalisia ratkaisuja monialaisen julkisen hallinnon tarpeisiin. 

Haemme kehittämisestä innostunutta projektipäällikköä SoteDigin Integraatiot ja yhteentoimivuus -hankkeeseen. Tehtävänäsi on koordinoida toimittaja- ja sidosryhmäyhteistyötä sekä edistää meneillä olevia hankealueen projekteja. Olemme pieni tiimi, joten haemme vahvistukseksi itsenäiseen työhön kykenevää projektinhallinnan osaajaa.

Odotamme sinulta kokemusta ICT-projektien läpiviennistä. Aiempi tuntemus julkishallinnon organisaatioista, erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon prosesseista ja toimintatavoista sekä siellä käytetyistä järjestelmistä, lasketaan eduksi. Arvostamme myös hyvää organisointi- ja verkostoitumiskykyä sekä joustavaa työotetta. Itsenäinen ja vastuullinen työ edellyttää lisäksi hyvää oman työn johtamistaitoa ja järjestelmällisyyttä. Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Työ saattaa edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa organisaatiossa. Työ tarjoaa hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen, viihtyisän työympäristön sekä mukavan työyhteisön tuen. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kallion Kuntatalossa, mutta työskentelemme myös etätöissä kotikonttoreilla ympäri Suomea. SoteDigillä pääset osaksi rakentamaan uusia palveluja ja uutta työyhteisöä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen alla olevasta linkistä viimeistään 5.4.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa hankepäällikkö Jenny Vuollet, puh. 050 414 7545.