(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon investoinnit-osastolle laitosprojektit-yksikköön

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Me vesihuollon investoinnit-osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Projektoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytämme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella yli 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Yksikkömme tehtävä on laitosprojektien vuosisaneerausten ja investointien kokonaisvaltainen hallinta ja arkistointi koko HSY:n toiminta-alueen vesihuollon laitoksilla, pumppaamoilla, kiinteistöillä ja vesitorneilla.

Huolehdit kokonaisvastuullisesti uudis- ja saneerausinvestointeihin liittyvien projektien läpiviennistä. Tukenasi ovat yksikön muut asiantuntijat.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta, esimerkiksi rakennuspuolen insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme vesihuollon, laitosrakentamisen sekä projektijohtamisen tuntemusta ja alan työkokemusta. Erityisesti urakointi, rakennuttaminen ja suunnitteluttaminen katsotaan eduksi. Lisäksi odotamme hyviä yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen hallintaa sekä projektityökokemusta. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen työn, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Arto Kallio, puh. 09 1561 3200 tai arto.kallio@hsy.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?1f6344e1