(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
HELSINGIN KAUPUNKI

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Oletko digimediapalveluiden edelläkävijä ja yhteistyön rakentaja julkisen ja yksityisen sektorin välillä? Haluatko tulla luomaan ihan uutta kansainvälisestikin ainutlaatuista palvelua, joka varmistaa kirjastojen asiakkaille tasa-arvoisen pääsyn digitaalisiin mediasisältöihin koko Suomessa? Haemme Helsingin kaupunginkirjastoon projektipäällikköä yleisten kirjastojen digimedian palvelukonsepti -hankkeeseen.

Hankkeen tavoitteena on luoda uusi yhteinen toimintamalli digitaalisten sisältöjen kirjastojakelulle yhteistyössä kustannus- ja kirjastoalan toimijoiden kanssa. Uuden palvelukonseptin avulla parannetaan digitaalisten sisältöjen näkyvyyttä, helppokäyttöisyyttä ja pitkäaikaista saatavuutta kirjastojen kautta.

Haussa on digijulkaisemisen nykytilanteen tunteva kokenut ja kielitaitoinen projektipäällikkö, jolla on erinomaiset neuvottelu-, työyhteisö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Osaat innostaa, innostua ja saat muutkin mukaan!

Helsingin kaupunginkirjastossa kirjastoverkon yhteiset palvelut vastaa kirjaston kokoelmasta, kirjastojärjestelmästä ja kokonaislogistiikasta. Palvelussa työskentelee 50 kirjastoammattilaista. Kirjastoverkon yhteiset palvelut vastaa myös valtakunnallisesti Monikielisestä kirjastosta ja Yleisten kirjastojen konsortiosta. Helsingin kaupungin organisaatiossa kirjastopalvelukokonaisuus on osa Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialaa.

Tehtävän vaatimukset:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen hyvä taito ja ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Vahvaa projektinhallintakokemusta ja kustannusalan tuntemusta erityisesti digitaalisen julkaisemisen puolelta. Hyviä neuvottelu-, työyhteisö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.

Eduksi luetaan:
Yleisten kirjastojen toimintaympäristön ja tekijänoikeuksien tuntemus.

Palvelussuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan ja kestää 12 kuukautta..

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kirjastoverkon yhteisten palveluiden päällikkö Virva Nousiainen-Hiiri, p. 050 402 5813 parhaiten tavoitettavissa 19.2. ja 27.2.2020 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@hel.fi