(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Etsimme Schneider Electricille kasvavaan joukkoomme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ tukemaan rakennusautomaation projekteja.

Projektipäällikkönä huolehdit rakennusautomaatioprojektien taloudellisesta ja operatiivisesta toteutuksesta asiakaslähtöisesti. Tehtävässä vastaat projektien aikataulutuksesta, budjetoinnista, resursoinnista, riskienhallinnasta ja projektin onnistuneesta läpiviennistä. Johdat projekteja asiakasrajapinnassa työskentelemällä yhdessä tiimin kanssa, joka tuottaa teknisen toteutuksen.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

  • Tehtävään soveltuvaa tekninen koulutustausta (esim. insinööri sähkötekniikka, talotekniikka tai automaatio)
  • Kokemusta rakennusautomaatio- tai talotekniikkaprojekteissa toimimisesta ja halua kehittyä ammattilaisena
  • Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä asiakaslähtöinen asenne
  • Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Aikaisempi kokemus talotekniikan parista, rakennusautomaation kokonaistoimituksista ja työmaakokouskäytännöistä katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai Schneider Electricin automaatiojärjestelmistä ja -tuotteista. Jos sinulla on lisäksi hyvä paineensietokyky, olet järjestelmällinen ja toimit luontevasti verkostoissa erilaisten ihmisten kanssa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Työpaikka sijaitsee Espoossa ja vaatii matkustamista projektien tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä.  Kannustamme sinua hyödyntämään liukuvaa työaikaamme ja etätyömahdollisuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Työsi ohella sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi Schneider Electricin asiantuntijaverkostossa sekä osallistua tarjoamiimme koulutuksiin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveen kera 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Ruohonen 050 - 3853 383 arkisin klo 15-16.00.