(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Oletko projektinhallinnan ammattilainen? Oletko taitava pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa? Uskotko tiimityöhön ja siihen, että yhdessä syntyy parempaa jälkeä? Niin mekin!

Etsimme nyt Jyväskylään ohjelmistokehityksen pariin työkaveriksemme osaavaa ja kokenutta projektipäällikköä.  Meillä pääset tekemään aidosti mielenkiintoisia sekä yhteiskunnallisestikin merkityksellisiä projekteja ja kehittämään myös omaa osaamistasi.

Menestyt meillä hyvin projektipäällikkönä, jos sinulla on kokemusta ketteristä menetelmistä sekä riittävästi teknistä ymmärrystä projektien läpiviennistä aikataulussa ja budjetissa. Henkilönä olet itseohjautuva ja nautit muiden ihmisten kanssa yhteistyön tekemisestä. Kokemuksesta varmasti tiedätkin, että hyvät kommunikointitaidot sekä asiakkaiden että työkavereiden ja muiden sidosryhmien suuntaan auttavat projekteissa menestymistä suuresti.

Sinulle on luontevaa työskennellä asiakkaiden kanssa esimerkiksi määrittäen speksejä ja mahdollisesti myös haastaen erilaisissa ratkaisuissa ja luoden aihioita tulevista mahdollisuuksista. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Vaikka olemme kiinnostuneita myös potentiaalisesta kyvykkyydestä, niin tähän tehtävään etsimme henkilöä jolla on jo kokemusvuosia takanaan erilaisista projektinjohtamiseen liittyvistä tehtävistä ohjelmistokehityksen parissa.

 

 

Tarjoamme

Meillä on perusasiat kunnossa ja tähtäämme työ- ja vapaa-ajan hyvään tasapainoon. Uskomme yhteistyön voimaan ja meillä töitä tehdään hyvässä hengessä toisiltamme oppien. Sinun ei tarvitse työskennellä yksin, vaan saat tueksesi kokeneita arkkitehteja ja osaavia tiimejä. Arvostamme ammattitaitoasi ja meillä pääset kehittämään osaamistasi sekä tuomaan esiin myös omat kehitysideasi yhteisten tavoitteiden eteen.

Jos nyökyttelet ilmoituksellemme ”kyllä, tunnistan itseni tästä ja kaipaan uusia haasteita”, haluamme kuulla Sinusta! Jätä hakemus ja kerro vähintään muutamilla lauseilla mitkä haasteet ovat pitäneet Sinut kiireisenä viimeiset puoli vuotta ja mitkä tekijät motivoivat Sinua työskentelemään projektien parissa?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyväskylän saitin vetäjä Ville 0503843731 (ville.vainio@cinia.fi).