(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsitkö uusia haasteita?

Vahvistamme edelleen tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme sinua

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä tulet toimimaan merkittävässä roolissa yrityksemme tuotetarjonnan kehittämisessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa tuotekehitystiimiämme. Saat vastuullesi kestoltaan ja kooltaan vaihtelevia tuotekehitysprojekteja. Projektimme sisältävät laajan joukon tehtäviä suunnittelusta valmistukseen. Projekteihin osallistuu monipuolinen ryhmä osaajia tekniikan eri osa-alueilta sekä organisaatiomme muita sidosryhmiä ja asiakkaita. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme.

Olet käytännönläheinen ja pystyt itsenäisesti viemään projekteja eteenpäin sekä ohjaamaan tiimiäsi hyvään suoritukseen. Ominaisuuksiltasi olet joustava, sinnikäs, ja ratkaisuhakuinen tekijä, jolle haasteet on tehty ratkottaviksi. Olet tavoitteellinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin ulkoisten kuin sisäisten yhteistyötahojen kanssa. Koulutukseltasi olet insinööri tai diplomi-insinööri, jolla on mielellään jo kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Tulet sujuvasti toimeen suomeksi ja englanniksi.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Mukavat työtoverit
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, (ei vkolla 9) p. 040 664 5464 tai EEZY PERSONNEL, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 2.3.2020 mennessä www.personnel.fi kautta