(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Projektipäällikkö

Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden energiaratkaisuja ja kehittämään Helsingin energiajärjestelmää. Projektipäällikkönä toimit Tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueella, jonka vastuulla on tuotannon, lämpö- ja jäähdytysverkkojen, sekä erillisratkaisuiden omaisuudenhallinta ja käyttö.

Roolissa pääset toteuttamaan eri tyyppisiä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuja asiakasrajapinnassa sekä ohjaamaan projekteja Helenin tuotantolaitoksilla. Vastaat projektien hallinnasta siten, että laatu-, toimituslaajuus-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttyvät. Ohjaat projektien hanke- ja toteutussuunnittelua, viet läpi toteutuksen ja järjestelmien käyttöönoton. Tehtävässä pääset verkostoitumaan sisäisten sidosryhmien, asiantuntijoiden sekä kumppaniyritysten edustajien kanssa. 

Olet kokeneempi projektiosaaja tai haluat urallasi eteenpäin ja kehittyä projektipäällikkönä. Hallitset projektityön ja erityyppiset energiaratkaisut sekä niiden soveltamisen käytännössä. Erityisesti arvostamme lämmitys- ja jäähdytysratkaisuiden hyvää tuntemusta. Pystyt ohjaamaan projektien hanke- ja toteutussuunnittelua, sekä viemään läpi toteutuksen ja järjestelmien käyttöönoton.

Meillä pääset tekemään rohkeita, asiakaslähtöisiä ja vastuullisia ratkaisuja energiajärjestelmän kehitystehtävien parissa. Hyvän lisän tiimiimme toisi aktiivinen, positiivinen ja monipuolinen osaaja. Tukenasi ovat maailmanluokan osaajamme ja kotikonttorisi on Helsingissä Kampin Sähkötalossa. Monipuoliset koulutusmahdollisuudet tukevat kehittymistäsi ja työssä menestymistäsi. Onhan sinulla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto ja työkokemusta suunnittelu-, rakentamis-, tai projektitehtävistä? Ja työskentelethän sujuvasti suomen ja englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti?

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esimieheltäsi Jaakko Tiittaselta (040 8426425, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse pe 14.2. klo 14.00-15.00 ja to 27.2. klo 13.30-15.00.

Hakea voit helposti rekrytointijärjestelmämme kautta, viimeistään 1.3.2020. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Arvostamme, jos jätät meille myös videoesittelyn itsestäsi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!