(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Projektipäällikkö, Helsinki

Me tahdomme jälleen! Jos mietit, että olet ehkä nähnyt rekrytointi-ilmoituksemme ennenkin, olet aivan oikeassa.  Me etsimme kasvavaan ja laajenevaan joukkoomme lisää projektijohtamisen ammattilaisia, jotka tahtovat olla mukana rakentamassa Säästöpankkiryhmän projektitoimistoa, vahvistamassa projektikulttuuria sekä olla mukana kehittämässä jatkuvasti digitalisoituvaa Säästöpankkiryhmän liiketoimintaa. 

Tule mukaan työyhteisöön, jossa on hienot mahdollisuudet kehittyä, tekemisen meininki ja mukavat kollegat. Saat työkaveriksesi muun muassa Niina Hintsasen sekä Mika Makkosen, jotka aloittivat projektipäällikköinä Säästöpankkiryhmässä viime vuonna.  

”Itselläni ei ollut aiempaa kokemusta rahoitusalasta, mutta se ei haitannut. Oma projektiosaaminen ja –kokemus luovat selkärangan, jota ympärillä olevat huippuasiantuntijat ja mahtavat kollegat tukevat.” – Niina Hintsanen, projektipäällikkö  https://www.linkedin.com/in/niina-hintsanen-9aab6612a/

Tahdomme sinut siis projektipäälliköksi johtamaan liiketoiminnan kehitysprojekteja, palveluiden ja tuotteiden digitalisointia. Asiakas on meillä keskiössä ja kehittämme jatkuvasti Suomen parasta Säästöpankkikokemusta.

Tahdomme, että sinulla on useamman vuoden kokemus menestyksekkäästä projektien johtamisesta. Tunnistat liiketoiminnan tarpeet ja isojen kokonaisuuksien väliset riippuvuudet. Työskentelet oma-aloitteisesti ja tiedät, että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista projektien johtamisesta ja toimittajayhteistyöstä. Projektin kustannusseuranta sujuu rutiinilla ja pystyt viemään projektin maaliin asti niin perinteisillä kuin ketterillä menetelmillä. Toimit ratkaisukeskeisesti ja osaat valmentaa projektiryhmän huippusuoritukseen. 
Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän ja ihmisen kokoisen pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa. 

”Meillä työskentelee ammattitaitoisia ja osaavia projektipäälliköitä, joilla on halua, tahtoa ja tunnollisuutta viedä projekteja maaliin asiakkaan tarpeet huomioiden. Työssä auttaa paljon se, että pystyy toimimaan asiakaslähtöisesti. Meitä yhdistää aito kiinnostus tuottaa ensiluokkaista Säästöpankkikokemusta.” – Mika Makkonen, projektipäällikkö https://www.linkedin.com/in/mikamakkonen/

Lisätietoja tehtävästä antaa projektitoimiston johtaja Mika Vinter sähköpostitse: mika.vinter@saastopankki.fi sekä puhelimitse 14.02.2020 klo 9 – 11 puh. 040 344 6792.

 Tahdotko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 25.2.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo heti hakuajan alusta lähtien.         
Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Lue lisää:  www.saastopankki.fi ja 
https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/rekrytointi/henkilostojohtaja-anita-aalto