(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Visma Enterprise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020
Haluatko päästä työpanoksellasi vaikuttamaan tuhansien suomalaisten työelämään? Haemme tiimiimme projektipäällikköä / konsulttia auttamaan asiakkaitamme Numeron -työvoimanhallinnan ohjelmistomme käyttöönotoissa sekä prosessien kehittämisessä.


Työssäsi olet mukana käyttöönottoprojekteissa yhdessä muiden asiantuntijoidemme sekä asiakkaiden kanssa. Tärkein tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat tavat kehittää toimintaa ja hyödyntää järjestelmäämme. Olet myös mukana kehittämässä järjestelmäämme yhdessä kehitystiimimme kanssa.

Olisi huippua, jos sinulla on jo vahvaa kokemusta järjestelmäprojekteista ja toimimisesta projektipäällikkönä. Viihdyt nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat luovia ja ohjata työskentelyäsi. Sinusta on luontevaa jakaa osaamistasi ja kehittää asiakkaiden prosesseja yhdessä heidän kanssaan. Projektipäällikön/konsultin työssä hyvät tiimityöskentelytaidot, asiakaskeskeinen asenne sekä erinomainen kirjallinen ja suullinen suomenkielen taito ovat tärkeitä elementtejä onnistumiseen. Ehdoton plussa on, jos omaat jo kokemusta työvuorosuunnittelusta ja työvuorosuunnitteluohjelmista sekä terveydenhuollon toimialasta.

Arki kanssamme on kaikkea muuta kuin ryppyotsaista, ja teemme yhteistyötä myös monen muun tiimin kanssa. Meillä työntekijöistä pidetään huolta monin tavoin, ja mutkaton yrityskulttuurimme, huumori sekä tsemppaavat työkaverit pitävät mielen virkeänä ja työnteon sujuvana. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Hae mukaan Visma Numeron tiimiin 16.02.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Haapakoski, kari.haapakoski@visma.com tai puhelimitse numerossa 050-380 9990.


Visma Enterprise Oy tarjoaa monipuolisesti henkilöstö- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1200 asiantuntijaa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 8500 työntekijää, yli 900 000 asiakasta ja NOK 11 389 miljoonan (n. 1,17 mrd. euroa) liikevaihto vuonna 2018 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi