(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Elenia Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Oletko aktiivinen tekijäpersoona, joka vie projektit tuloksellisesti päätökseen? Työskentelet mielellään itsenäisesti tehtävissä, joissa olet vastuussa suuremmista kokonaisuuksista? Kykenet päätöksentekoon myös haastavissa tilanteissa? Osaat luoda ja ylläpitää hyviä yhteistyösuhteita kumppanuusverkostossasi? 

Haemme Elenian Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut -yksikköön

PROJEKTIPÄÄLLIKKKÖÄ

Projektinjohto ja rakennuttamispalvelut -yksikkö vastaa sähköverkkoprojektien rakennuttamisesta, onnistuneesta läpimenosta sekä säännöllisestä sidosryhmäyhteistyöstä palvelutoimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.
Projektipäällikkönä vastaat sähköverkon rakentamis- ja kunnossapitoprojektien tehokkuus-, laatu- ja turvallisuustavoitteiden mukaisesta käytännön rakennuttamisesta ja onnistuneesta läpiviennistä. Teet projektitoteutukseen liittyvää laadun- ja turvallisuustason seurantaan työn edetessä. Toimit tehtävässäsi yhteistyössä laajan kumppanuusverkostomme ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on sähkövoimatekniikan AMK -insinöörin tai DI-tutkinto ja työkokemusta alalta. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää 
•    Vastuullista ja tavoitteellista työskentelyotetta
•    Hyvää järjestelmäosaamista ja kykyä kehittää omaa tekemistäsi
•    Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja eri sidosryhmiemme kanssa
•    Vankkaa kokemusta sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista tehtävistä urakoinnis-sa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jukka Laakso, puh. 040 595 5366 (soittopyyntö tekstiviestillä on hyvä tapa tavoitella).

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 11.2.2020 www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
 

Haku alkaa 28. tammikuuta 2020 ja päättyy 11. helmikuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)