(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Ahma insinöörit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme kokenutta projektipäällikköä talonrakennus- ja korjaushankkeisiin pääkaupunkiseudulle

Sinun roolisi

Projektipäällikkönä toimit asiakkaan konsulttina ja edustajana projektin muihin osapuoliin nähden sekä vastaat hankkeen johtamisesta ja rakennuttamistehtävistä hankesuunnittelusta takuuaikaan. Tehtäviin sisältyy toimeksiantojen laajuudesta riippuen mm.

  • Suunnittelijoiden kilpailuttaminen
  • Suunnittelun ohjaus (hanke-, luonnos-, yleis-, toteutussuunnitteluvaiheet)
  • Kustannusohjaus suunnittelu- ja rakennusvaiheessa
  • Aikatauluohjaus suunnittelu- ja rakennusvaiheessa
  • Urakoitsijoiden kilpailuttaminen
  • Päätösesitysten valmistelu tilaajaorganisaatiolle
  • Rakentamisen ohjaus sisältäen vastaan- ja käyttöönoton sekä takuuajan tehtävät

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa (DI tai insinööri AMK) ja vähintään 10 vuoden kokemusta rakennuttamistehtävistä, joista ainakin osa projektipäällikkönä. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asiakaslähtöinen ajattelutapa, hyvät johtamis-, organisointi- ja koordinointitaidot sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn.  RAP- / RAPS-pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden toimia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa. Työ on itsenäistä ja työjärjestelyt joustavia. Henkilöstömme koostuu rakennusalan monipuolisen kokemuksen omaavista ammattilaisista, joiden osaaminen on myös käytössäsi tarvittaessa. Meillä työhyvinvoinnistasi huolehditaan yksilötasolla ja sinulla on mahdollisuus kehittää sekä omaa osaamistasi, että yrityksen toimintatapoja. Yrityksemme tukee ja kannustaa koulutusta mm. pätevyyksien saamiseksi. Työkohteet ovat pääkaupunkiseudulla ja toimistomme hyvien yhteyksien päässä Haagassa. Autamme tarvittaessa kauempaa tulevia asunnon löytämisessä ja muutossa.

Odotamme yhteydenottoasi!

Haku on voimassa toistaiseksi, paikka täytetään heti kun sopiva tekijä löytyy.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Saara Kippo, saara.kippo@ahmagroup.com. Jos haluat lisätietoja puhelimitse, ilmoitathan yhteystietosi em. sähköpostiin.

Hakemus sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@ahmagroup.com. Liitäthän mukaan CV:si.