(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Vertek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Haemme nyt Raumalle projektipäällikköä!

Mitä tarjoamme? Toimit tärkeänä kumppanina toimipisteessämme vastaten kokonaisvaltaisesti verkonrakennuksen omistajayhtiöiden liittyvien toimeksiantojen laadukkaasta toteutumisesta. Olet hyvin tiiviissä yhteistyössä omistajayhtiöiden ja oman organisaation eri sidosryhmien kanssa.

Mitä odotamme sinulta? Sinulla on sähkövoimatekniikan teknikon tai AMK -insinöörin tutkinto ja näyttöä sähköverkon rakennuttamisesta tai vastaavista urakointitehtävistä. Omaat hyvät yhteistyö-ja neuvottelutaidot.

Pystyt esittämään omat mielipiteesi ja tekemään päätöksiä.  Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja omaat kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia yrityksen näkökulmasta. Eduksesi luetaan S1/S2-pätevyys sekä rakennusalan sopimuskäytäntöjen tuntemus. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät sekä monipuoliset mahdollisuudet osaamisesi ja oman työsi kehittämiseen.

Jos laaja työnkuva, jatkuvat muutokset ja kova vauhti ei huimaa päätäsi vaan olet innokas ja utelias oppimaan uutta – tervetuloa meille!

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian ja viimeistään 16.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Pasi Arvola puh. 02 850 6802 tai pasi.arvola@vertek.fi