(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella. 

Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiota ja haemme Raumalle projektipäällikköä vastaamaan asiakkaan investointi- ja suurkorjausprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä BMS:n asiantuntijoiden sekä asiakkaan organisaation kanssa. Lisäksi projektipäällikön tehtävään kuuluu noin 7 – 10 henkilön vahvuisen suunnittelutiimin esimiestehtäviä.

Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tai AMK-tutkintoa (esim. kone- tai prosessitekniikka) ja vähintään 5 vuoden suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta. Eduksi luetaan SAP -osaaminen sekä prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus.

Tehtävän sisältö tarkentuu valittavan henkilön vahvuuksien ja tavoitteiden perusteella.

Botnia Mill Servicella tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisen ja modernin metsäteollisuuden parissa vahvan teknisen osaajajoukon jäsenenä monipuolisessa asiakasympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 308 4855.