(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Haluatko olla mukana vaikuttamassa uudistuvan ja maailman kärkeen tähtäävän yhteisömme tulevaisuuteen?


Haemme nyt osaavaan joukkoomme


Projektipäällikköä


Aalto-yliopiston tutkimuspalveluihin erityisesti EU-tutkimusprojektien hankkeenaikaiseen (post-award) tukeen. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Kyseessä on määräaikainen tehtävä 31.12.2022 saakka.


Roolisi ja tavoitteesi


Projektipäällikkönä tehtävänäsi on tukea Aalto-yliopiston koordinoimien laajojen tutkimusprojektien kokonaisvaltaista onnistumista. Kyseessä ovat kansainväliset, tieteen terävintä kärkeä edustavat hankkeet. Projektipäällikkönä hoidat projektien hallinnon hankkeen sopimusvalmisteluista loppuraportointiin yhteistyössä projektin tieteellisen johtajan, projektikonsortion ja rahoittajan kanssa. Olet omalta osaltasi varmistamassa tutkimushankkeen onnistumisen. Toimit myös linkkinä Aallon muihin palveluihin hankkeen aikana. Toimenkuvaasi kuuluu myös Aallon tutkijoiden ja palveluorganisaation neuvonta sekä koulutus.


Kuulut yliopiston yhteiseen tutkimuspalveluorganisaatioon ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tutkimusrahoituksen hakupalveluiden, lakipalveluiden, talouspalveluiden ja muiden tutkimusta tukevien palvelujen kanssa.


Osaamisesi ja mielenkiintosi


Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa kokemusta tutkimushankkeiden hallinnosta. Tohtorin tutkinnosta on hyötyä tehtävässä, mutta se ei ole välttämätön. Odotamme sinulta keskeisten tutkimusrahoitusinstrumenttien hyvää tuntemusta (esimerkiksi Horisontti 2020 -ohjelma).


Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä toimia itsenäisesti, laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja organisointitaitoja. Osaat etsiä tietoa eri lähteistä sekä jakaa ja tulkita erilaisia rahoittajien ehtoja akateemisille toimijoille. Sinulla on erinomaiset yhteistyö-, verkostoitumis- ja viestintätaidot sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Työskentelet ratkaisukeskeisesti ja asiakaslähtöisesti.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkokonaisuuden kansainvälisessä akateemisessa työympäristössä. Saat tueksesi asiantuntevat ja mukavat kollegat sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi projektinhallinnan ja hankerahoituksen parissa. Työpaikka sijaitsee Otaniemen kehittyvällä kampuksella hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Lisää Aallosta työnantajana: Ura Aalto-yliopistossa.


Kiinnostuitko?


Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän motivaatiokirjeesi ja CV:si Aalto-yliopiston verkkosivuilla olevan linkin kautta ("Hae nyt!") viimeistään 12.2.2020.


Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jukka Hyvönen, jukka.hyvonen@aalto.fi, puh. +358 50 476 8856. Hakemukseen liittyvissä teknisissä kysymyksissä auttaa tarvittaessa HR-koordinaattori Kirsi Söderlund, kirsi.soderlund@aalto.fi, puh. +358 50 338 7437.


Aalto.fi
twitter.com/aaltouniversity
facebook.com/aaltouniversity
instagram.com/aaltouniversity