(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Hoivatilat Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Kehittämään ja koordinoimaan kiinteistöhankkeitamme

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin vahvaan asiakastyöhön ja haemme nyt hankekehitystiimiimme projektipäällikköä.

Haemme hankekehitystiimiin Projektipäällikköä, toimipaikkana Espoo

Toimit projektipäällikkönä erilaisissa kiinteistöhankkeissa. Vastuullasi on uusien hoivakoti-, päiväkoti- ja palvelukorttelihankkeiden rakennuttaminen asiakaslähtöisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa suunnittelun ohjaus, rakennusluvan hakeminen ja urakoitsijayhteistyö. Tarvittaessa ohjaat myös hankkeen kaavoitusta. Tutkit myös potentiaalisia hankeaihioita ja kehität uusia hankkeita osana hankekehitystiimiä. Tarjoamme sinulle kokopäivätyön ja toimipaikkasi sijaitsee Espoossa. 

Odotamme, että osaat johtaa rakennusprojektia itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti. Olet innovatiivinen, energinen ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä. Koet uuden liiketoiminnan kehittämisen innostavana ja motivoivana. Sinulla on kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Voit olla vasta valmistunut tai omaat useamman vuoden työkokemuksen, asenne ratkaisee. Sinulla on keskiasteen- tai korkeakoulututkinto, joka soveltuu tehtävään. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta ja jättää oma jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivatilojen varatoimitusjohtaja Riku Patokoski, puh. 040 510 5475. Rikun tavoittaa parhaiten 9.1. klo 13-16 sekä 15.1. klo 13-16.