(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Haemme nyt kansainväliselle kasvuyritykselle rakennussaneerauksen alalle projektipäällikköä. Yritys on toiminut menestyksellisesti Suomessa jo yli 40 vuotta ja kansainvälisesti 14 eri maassa. Heidän toiminta keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla.

Projektipäällikkönä pääasialliset vastuualueesi ovat:

-Projektien aikataulutus, resursointi sekä muut kokonaisjärjestelyt

-Työntekijöiden lähiesimiehenä toimiminen ja esimerkillä johtaminen

-Olet mukana aktiivisesti jokaisessa projektin vaiheessa ja varmistat sujuvan etenemisen

Tehtävä on uusi ja muokkaantuu valitun henkilön mukaisesti. Tulet toimimaan vastuullisessa roolissa ja olet voimakkaasti mukana kehittämässä oman tiimisi toimintaa. Näiden lisäksi sinulla tulee olemaan myös liiketoiminnallinen vastuu yksiköstäsi.

Sinulta me toivomme:

-Alan koulutusta (rakennusinsinööri tai rakennusmestari)

-Kokemusta työmaiden johtamisesta, projektinhallinnasta sekä palosaneerauksesta tai korjausrakentamisesta

-Asiakaspalvelullinen, vastuuntuntoinen sekä ihmisläheinen tapa työskennelläLisäksi sinulla tulisi olla b-ajokortti, sillä työssäsi liikut yrityksen autolla.

Ammattilaiselle on tarjolla pitkäaikainen työsuhde ja ison talon etenemismahdollisuudet, hyvät työsuhde-edut sekä ammattitaitoisen työilmapiirin ja porukan. Haku tehtävään tapahtuu Citywork Oyn kautta. Kyseessä on suorarekrytointi, joten työllistyt suoraan yrityksen omille kirjoille. Me käsittelemme hakemuksia kaiken aikaa, joten laita tietojasi tulemaan.

Lisätietoja antaa Saija Hirvonen (arkisin 9-12) numerosta 0447453257.