(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019


Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Laurea-ammattikorkeakoulun tietohallintoon.

Osallistut projektien valmisteluun, suunnitteluun, läpivientiin ja etenemisen seurantaan sekä projektiraportoinnin kehittämiseen.  Projektien toteuttamiseen osallistut tietohallinnon edustajana joko vetovastuussa tai korkeakoulun muiden toimintojen puolelta tulevaa projektipäällikköä tukien. Osallistut tietohallintoyksikön toiminnan ja prosessien kehittämiseen ja tietojärjestelmäprojekteihin liittyvän ohjeistuksen laatimiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen ja tiedon jakamiseen projektityömenetelmiin liittyen. 

Tehtävän menestyksellinen hoito edellyttää projektityötaitoja ja käytännön kokemuksen kautta hankittua osaamista IT-projektien vetämisestä, ihmisten ja asioiden johtamistaitoja sekä hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja. Osaat hallita kokonaisuuksia jakaa niitä osiin ja laittaa osaset tärkeysjärjestykseen.

Eduksi luetaan kokemuksen kautta hankittu osaaminen projektien vastuutehtävistä, monipuolinen työkokemus tietojärjestelmien elinkaaren eri vaiheista ja rooleista niissä sekä osaaminen julkisen hankintalain mukaisista kilpailutuksista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään kaksi vuotta tehtävän edellyttämää käytännön kokemusta IT-projekteissa toimimisesta.

Tehtävään valitulle tarjoamme mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi, pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja koet olevasi osa korkeakouluyhteisöä. Tehtävien pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävän aloitus on 20.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Tuuli Rinne, tuuli.rinne@laurea.fi 

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.12.2019 klo 16 mennessä. 
Rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa käytämme videohaastattelua.