(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella. Vahvistamme projekti- ja suunnitteluorganisaatiota ja haemmekin nyt Kuopion toimipisteellemme projektipäällikköä!

Tehtäviisi kuuluvat prosessiteollisuuden laiteinvestointi- ja muutoshankkeiden suunnittelu ja  toteuttaminen. Työssäsi vastaat osana projektiorganisaatiota töiden koordinoinnista, hankinnoista, aikataulusta ja raportoinnista sekä projektille asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Työtä tehdään yhdessä asiakkaan ja oman asiantuntijaorganisaation kanssa. Olet keskeisessä roolissa tukemassa asiakkaan tuotannon kehittämistä ja prosessikunnossapitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Janne Ryhänen p. 040 714 9491.