(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

’KEMUSOTE - Kevytyrittäjyys ja muutoskyvykkyys sote-alan toimintaedellytysten sekä työhyvinvoinnin edistäjänä’ on Jyväskylän, Tampereen, Kaakkois-Suomen, Turun ja Humanistisen ammattikorkeakoulun sekä Laurean yhdessä suunnittelema ESR-rahoitteinen hanke. Sen tavoitteena on vahvistaa kevytyrittäjien toimintaedellytyksiä, muutoskyvykkyyttä ja työhyvinvointia sekä työurien pidentämistä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Hankkeessa käsitellään uudenlaisten palvelutuotantomallien (kevytyrittäjyys, osuuskuntamalli, yhteiskunnalliset yritykset) mahdollisuuksia sote-toimialalla ja alan ammattilaisten valmentamista uusia malleja hyödyntäen.  Haemme nyt hankkeelle uudistumiskykyistä ja kokenutta projektipäällikköä.

Toimenkuvaasi kuuluvat hankkeen projektipäällikön tehtävät sekä uusien hankkeiden suunnittelu ja palveluliiketoiminta. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.1.2020 - 31.12.2022.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä. Pääset tekemään yhteistyötä paitsi toisten korkeakoulujen myös laajojen sote-alan ja yrittäjyysverkostojen kanssa. Toimipaikkasi sijaitsee Jyväskylässä.

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on hyvät verkostoitumis-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, kokemusta menestyksekkäästä projektien johtamisesta sekä kyky hoitaa tehtävääsi joustavasti. Toivomme sinulta useamman vuoden kokemusta projektityöskentelystä/projektipäällikkyydestä ja edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä liiketoiminta- ja/tai sote-alan työkokemusta (vähintään 3 vuotta).

Hakuaika 15.11. - 15.12.2019.
 

Lisätietoja:

Tiina Martelius-Louniala

KTT, AmO Tutkimus- ja kehityspäällikkö

Ph.D. (Econ), Research- and Development Manager

Mobile +358 40 579 7668

Email:tiina.martelius-louniala@jamk.fi