(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

TULE PROJEKTIPÄÄLLIKÖKSI PANKKIRYHMÄÄN, JOLLA ON POHJOISMAIDEN PARAS ASIAKASTYYTYVÄISYYS

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat POP Pankkiliiton liiketoimintayksikössä IT-projektien suunnittelusta ja toteutuksesta määrittelyistä tuotantoon siirtoihin. Toimit sujuvasti tulkkina liiketoiminnan vaatimusten keräämisessä ja välittämisessä projektin toimittajalle, joka voi olla sisäinen IT-tiimimme tai ulkopuolinen IT-toimittaja joko kotimaassa tai hieman kauempana. Tehtävässä pääset myös kehittämään sisäistä Projektisalkku-toimintamallia kasvavalle organisaatiollemme. Raportoit tehtävässäsi pienen projektipäällikkötiimimme vetäjälle, joka toimii myös esimiehenäsi.

 

Odotamme sinulta

muutaman vuoden aiempaa kokemusta projektihallinnan tehtävistä projektipäällikkönä, -koordinaattorina tai Projektitoimisto-tehtävistä. Tunnet perinteisempien projektimenetelmien lisäksi myös ketterän maailman käytäntöjä ja olet valmis kasvattamaan osaamistasi. Osaat jo hallita omaa ajankäyttöäsi, vaikka työtehtävät vaihtelisivatkin välillä projektityöstä menetelmäkehitykseen tai vaikkapa projektien selvitysvaiheeseen ja toimittajavertailun tuottamiseen hankintapäätöksen tueksi. Aiempi kokemus Finanssialalta, erityisesti pankkitoimialalta, auttaa sinua tehtävässä vauhtiin pääsemisessä, samoin kuin kokemukset mobiili- ja verkkopalveluiden kehitysprojekteista.

Olet oma-aloitteinen, määrätietoinen, ja omaat vahvan ongelmanratkaisukyvyn. Tiimipelaajana yhteistyötaitosi ja -halusi ovat myös vahvat ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulla on hyvin käytännönläheinen näkökulma projektien haasteiden selättämiseen, eikä yllätykset saa sinua heti lannistumaan. Haluat jatkuvasti oppia uutta, etkä kaihda nopeastikaan muuttuvia tilanteita.

 

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Jos yllä oleva osui, lähetä hakemuksesi saman tien – hakuaikaa on 30.11.2019 asti, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätiedot tiistaina 19.11. klo 8.30 – 9.30 ja tiistaina 26.11. klo 14.30-16.30, projektipäällikkö Saija Kulmakko (saija.kulmakko@poppankki.fi, 040 539 0466).