(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Nyt haemme monipuolista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tule vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista joukkoamme Pitäjänmäkeen. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Valimotie 17-19.

Projektipäällikkönä vastaat kiinteistöjen korjaushankkeiden ja muutostöiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Projektipäällikkönä valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöpäälliköidemme ja muiden projektipäälliköiden kanssa. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Työssäsi olet innostunut oman osaamisesi ja työsi jatkuvasta kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammattikorkeakoulututkinto esim. rakennusmestari tai insinööri. Arvostamme myös rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemusta, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaamista, kykyä sekä kiinnostusta johtaa itsenäisesti hankkeita.

Arvostamme asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässäsi menestyminen edellyttää vahvaa projektiosaamista, itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Tehtävä edellyttää auton käyttöä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 29.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?03e911d4. Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Jesse Lehtinen numerossa 0400 450 452 tai sähköpostitse jesse.lehtinen@realia.fi.

Käy lukemassa lisää rakennuttamispalveluista osoitteessa: https://www.realiamanagement.fi/palvelut/rakennuttamispalvelut-kiinteistojen-omistajille