(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy valmistaa korkealuokkaisia erikoisbetonituotteita ja palvelee Suomen sekä lähialueiden rakentajia. Laatu merkitsee meille tyytyväistä asiakasta, menestyviä sidosryhmiä, ympäristöä säästävää sekä turvallista ja kannattavaa toimintaa. Alueemme sijaitsevat Hollolan Kukonkoivun teollisuus- ja maa-ainesten ottoalueella ja Lahdessa Kolavan teollisuusalueella. Yhtiöllämme on lämmintä tehdastilaa 17.800 m2 vuonna 2017 tapahtuneen viimeisen laajennuksen jälkeen. Konserni työllistää yli 80 työntekijämme lisäksi yhteistyöyrityksissä yli 120 henkilöä lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa.

Etsimme Hollolaan monipuolista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan väestönsuojaosaston toiminnasta.

Vuodessa saat hoitaaksesi noin 200 eri projektia, joiden läpivientiin tarvitaan organisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta. Lisäksi työssä vaaditaan projektien kokonaisvaltaista hallintaa, rakennuspuolen kokemusta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä hyviä it-taitoja. Olethan paineensietokykyinen, omaat hyvät viestintätaidot ja osaat lukea talouslukuja. Toivomme sinulta teknisen tai kaupallisen puolen koulutusta, kuten esimerkiksi insinööri tai tradenomi. 

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy:lla on matala organisaatio, joka tarjoaa sinulle motivoivan ja ammattitaitoisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja oman panoksensa työhyvinvointisi ylläpitämiseksi. Työhön kuuluu myös kattava perehdytys.

Hae rohkeasti oheisen hakulinkin kautta, niin katsotaan yhdessä työnkuvaa osaamiskenttäsi mukaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

www.hpheimo.fi                                                              www.rakennusbetoni.fi