(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä, jossa vaikutat kaupunkilaisten arjen sujuvuuteen? Tervetuloa HKL:n matkaan!

HKL on metron ja raitioliikenteen liikennöitsijä ja Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuurin toteuttaja. Helsingin kaupunkipyörät ovat uusin kestävää liikkumista tukeva palkittu palvelumme. Raideliikenne kasvaa ja kehittyy vahvasti mahdollistaen pääkaupunkiseudun kasvun. Raitioliikenne laajenee niin kantakaupungissa, Raide-Jokerilla kuin tulevaisuudessa myös säteittäisillä pääväylillä. Metroliikenne kehittyy uusien asemien myötä, ja liikenteen tiheyttä kasvatetaan. 

Metro on pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen selkäranka ja yhteiskunnallisesti merkittävä liikennejärjestelmän perusta. Vaikutus kaupunkilaisten elämään on suuri, sillä metrolla tehdään päivittäin noin 300 000 matkaa. 

Liity kaupungin parhaaseen liikkeeseen! Haemme projektipäällikköä infra- ja kalustoyksikköön.

Haemme projektipäällikköä infra- ja kalustoyksikköön vastaamaan metron liikenteenohjausjärjestelmien kehittämisestä. HKL:n infra- ja kalustoyksikkö vastaa infra- ja kalusto-omaisuuden investointien ja elinkaaren hyvästä hallinnasta. Projektipäällikkönä toteutat metron turvalaitteisiin ja liikenteenohjausjärjestelmiin liittyviä investointihankkeita. Tärkeimpänä kehityshankkeenasi on metron jatkuvan kulunvalvonnan toteuttaminen. Vastaat myös valvomot, ratainfran, junakaluston sekä tietoliikennejärjestelmät kattavan kehityshankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Projektipäällikkönä raportoit metron kapasiteetin kehittämisestä vastaavalle hankejohtajalle.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Projektipäälliköltä edellytetään kokemusta raideliikenteen turvalaitteiden ja liikenteenohjausjärjestelmien toteuttamisesta sekä projektien johtamisesta. Lisäksi projektipäälliköltä edellytetään raideliikenteeseen liittyvien riskien hallinnan ja turvallisuuden osaamista.

Osaaminen metroliikenteen operoinnista ja metrojärjestelmän tuntemus ovat eduksi. Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Jätä hakemuksesi 16.12.2019 klo 16.00 mennessä kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain hakemukselle on HKL-01-3-19​

 

HKL - Kaupungin paras liike