(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ/ASENNUSTYÖNJOHTAJAA vastaamaan haastavista elementtien asennustyömaista eri puolella Suomea.

Tehtävään kuuluu mm.

  • asentajien esimiestehtävät
  • työmaakokouksiin osallistuminen
  • asennusten suunnittelutyöt
  • projektien seuranta ja valvonta
  • yhteydenpito asiakkaisiin ja asennuskohteisiin

Olet tottunut kantamaan vastuuta. Joustavana ja määrätietoisena henkilönä säilytät malttisi myös kiireen keskellä. Sinulla on useamman vuoden kokemus vaativista esitehtävistä. Sähkö- tai LVIS-suunnittelukokemus on suureksi eduksi. Työ edellyttää suunnitteluohjelmien hallintaa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa. Ajokortti ja oma auto ovat luonnollisesti tässä tehtävässä välttämättömiä.

Asennustyömaat sijaitsevat eri puolella Suomea. Mahdollisesti myöhemmin toiminta saattaa laajeta Suomen ulkopuolelle Skandinavian alueelle, joten kohtalainen englannin ja ruotsin kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vakavaraisessa sekä jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus mahdollisimman pian Kilta Henkilöstöpalveluun alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.